Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy pomocy

kill mysefl

Polecane posty

Gość pomocy pomocy

dziewczyny mam niedoczynoosc lecze sie na nia od roku euthyroxem100 teraz wczesniej 75 zaczelam z wynikami tsh 4,9 potem spadly do 1,4 a osttatnio wzrosly do 1,8 mimio zwiekszenia dawki leku czuje sie caly czas tragicznie,mieszkam w malopolsce gdzie sa niedobry jodu, mam caly czas depresje lęki nic nie moge zapamietac nie moge sie uczyc nie moge sie skupic zawalialam sesje na studiach, probowlalam pozdawac to wszytko teraz ale nie jestem w stanie nic przyswoic nie wychodze z domu boje sie isc zaliczac nie mam sily chodzic na uczelnie nie mama sily na nic najchcetniej bym lezala na lozku i gapila sie w komputerr Calay czas mam czuje gole w gardle i klatce piersiowej, mama jakies nerwobule jestem rozdrazniona i nerwowa wszytko przezywam nie wiem co mama ze sobie zrobic zerwaam z chlopkaiembo balalm sie ze mnie opusci.moje zycie naprawde jest ok nie mama klopotow finansowych ani nic z tych rzeczy ale nienawidze go nie wiem co mam zrobic ,nie mam juz sily zawalialajm semest studiow nier chce mi sie zyc echhh.......... mam depresje i nie mama do kogo sie z tym zwrocic wszytcy uwazaja cze mam zaj**iste zycie i nic zlego mnie nie spotkalo wiec nie mam powodow do narzekan a ja juz nie mam silyy nie chce mi sie zyc

Radzę ci zapisać się na psychoterapię, modlić się i często uprawiać seks. Spędzaj mniej czasu przy komputerze. Staraj się zmusić siebie do wychodzenia na spacery. Jeżeli masz dużo pieniędzy, to podziel się nimi z ludźmi którym pieniędzy brakuje.