Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Osioł_patentowany

Erotomanki gawędziarki

Polecane posty

Każda wzdycha i krzyczy, że chętnie spotka się z przystojnym facetem. Tu! Ale gdy już się taki znajdzie, nie ma już ani chętnych, ani wyzwolonych, ani tych, które chcą się \"niby zemścić\" za zdradę swojego faceta..:D Wniosek...jak w topicu. Pozdro!!;)

Gość damencja
Żadna Cię nie chciała? :D

Gość hmm Osioł
a skąd jestes?

no bo wiesz takie gawędzenie sobie na forume moze się róznie skonczyc :classic_cool:

Hm, ja widzę, że jeśli chodzi o gawędziarstwo, to 99% facetów pisze, że jest przystojna, a przez ostatnie 6 miesięcy żaden z tych, z którymi byłam na kawie, nie odpowiadał opisowi :P Więc, autorze, możliwe, że Twoje chętne i wyzwolone nadal czekają na przystojnego :P P.s. Żeby nie było niedomówień - ja tylko na kawę chadzam :P i urody nie wymagam, ale prawdomówność mile widziana :P

:D Trzydziestka teraz musisz zaliczyc tyle kaw ilu przystojniaków na tym forum :D:D

V33 Konsekwencje biorę na klatę!;):P Na temat urody się nie wypowiadałem, ale kijem mnie panie nie odpychały.;) Co do Twojego opisu... Dawniej rycerz to taki męski, wierzchem...na koniu. Dziś metroseksualny ... z koniem na wierzchu!!:D:D:D

no i jakbym zabiła nozem swojego gwałciciela to uzyłam broni nieadekwatnej do broni napastnika groziłoby mi wiezienie :D:D:D

Nie ma się co dziwic wieksziść pragnień to strefa marzeń a od marzeń do czytów daleka droga a już na pewno na kafeteri gdzie fantazje sięgaja zenitu :)

Zawodowe.. Muszę się z Tobą zgodzić, czasem jak coś ktoś zasadzi - aż w oczy szczypie, zajady pękają, itp. Ale czasem też zdarza się normalnie, w każdym szaleństwie jest metoda.:) Szukanie na siłę, jak tu co niektórzy jest śmieszna. Pisałem już na wielu forach i wszędzie było tak samo. Odsetek w populacji jest niezmienny, można przyjąć też, że czasem niemożliwe staje się realnym. W każdym razie, nie można tego wykluczać. Najbardziej śmieszy mnie pisanie tu o seksie bez zobowiązań...szybki numerek i już! Dla kogo? :D:D Ale czy ludzie to pojmują?? A i w sumie mało mnie to obchodzi...:):)

Gość konkretnie która
i znowu gawędziarstwo, a na prawdziwy sex jest jakaś chętna?

:D:D jasne jak sie rzucą to się nie opędzisz ;) Ja tą teze obalam :) jest tu wiele chetnych dam tylko rycerzy brak :classic_cool:

Gość a może damy nie tak piękne
jak się kreślą?:) A może po prostu i damy i rycerze mają co do urody "prosto z netu" wygórowane oczekiwania...

Gość konkretnie która
Jam jest, więc? Ty v33?

Gość a może damy nie tak piękne
a tak naprawdę to kilka miłych znajomości dało się przez kafe zawrzeć :)

konkretnie która Jam jest, więc? Ty v33? Ty co?? rycerz?:classic_cool:

Gość Rysiu Misiu
apropo wzrostu, ile według Was powinien mieć facet wzrostu by mógł się czuć atrakcyjny?

Rysiu Misiu nie wiedziałam ze atrakcyjnosc tylko od wzrostu zalezy :P