Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieski kwiat 26

żal mi pewnej utraconej znajomości internetowej

Polecane posty

Gość niebieski kwiat 26

Nie wiem od czego zacząć ale poznałam kogoś fajnego przez internet, na początku była to luźna gadka-szmatka .. i tak sobie nawijaliśmy, niczego nie oczekiwałam i nie spodziewałam się, że tak to się skończy.. na początku on mówił że się rozstał ze swoją ex i po miesiącu klikania o niczym wkońcu się umówilismy... a było naprawdę fajnie na randce..nawet mu się podobałam.. potem on zaczął mi się podobać, jeszcze planowaliśmy kolejne spotkanie, dalej rozmawialiśmy.. potem zaczęło się dziać coś podejrzanego-okazało się, że on nie do końca zerwał ze swoją ex:O poczułam się strasznie głupio bo zdążyłam się już zakręcić:O a gdy już podobno zerwał ze swoją ex to po paru dniach po tym wydarzeniu już chyba na amen przestał sie do mnie odzywać:O CZUJĘ SIĘ PODLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :o:o:o HELP :( 😭

Gość Ja też poznałam kogoś na TYM
forum. Gadka-szmatka, świetnie się rozmawiało. GG, telefon. A potem się okazało, że koleś to zwykły oszust i kłamca. Totalne dno.

Gość lalineczka
trafiłaś na kolejnego internetowego dupka, nie ty ale on powinien czuc sie podle, że tak z toba igrał...:O

Gość niebieski kwiat 26
żałuję że tak sie dałam wkręcić:O już chyba dam sobie spokój ze znajomościami przez internet:O za bardzo wrażliwa jestem na takie dziadostwo:O ...a on nawet był normalnym facetem:O

Gość niebieski kwiat 26
Ja też poznałam kogoś na TYM a mogę zapytać jaki ten ktoś miał pseudonim na kafe?

Gość niebieski kwiat 26
prosze powiedz, bo zaczyna to być podejrzane, ja też poznałam tego ktosia na kafe:D:D:D

Gość kurde dziewczyny
piszcie nicki przeciez to nie sa dane prywatne!!!! ja tez miałam taka historię!!!1

Gość niebieski kwiat 26
do kurde dziewczyny to napisz ten nick!

Gość niebieski kwiat 26
dziewczyny ja korespondowałam z kolesiem który miał nick pomarańczowy "pewien paweł"

na 100% nie tan sam co pisał z Tobą :) widzisz może on po prostu zobaczył że się wkręcasz w tą znajomość! może bał się że zrobi Ci przykrość wiążąc się z Tobą jednocześnie mając świadomość że związek na odległość 200km!! udaje się bardzo rzadko! nie zawsze może ma czas na przyjazd.

Gość niebieski kwiat 26
ale teraz już pewnie się tu nie pojawi, podobno działa pod różnymi nickami i prawdopodobnie my padłyśmy ofiarą jednego oszusta z wieloma nickami

Gość niebieski kwiat 26
ale nasz dzieliło tylko 40 kilometrów :O

więc stwierdził że lepiej będzie urwać tą znajomość niż brnąć dalej, a potem mieć poczucie że kogoś się krzywdzi!

i dzięki Bogu bo z tego co napisałaś to ta historia jest mi dziwnie znana do tego dochodzi twój nik z ilością wiosen ;)

i nagle temat się urwał... Na 100% ładna z Ciebie dziewczyna, miła i inteligentna :) gwarantuje Ci że w końcu kogoś kogoś bardziej wartościowego niż ten osobnik ;) pozdrawiam

Gość niebieski kwiat 26
nie wiem o co ci chodzi ale takich historii jest tysiące:O

Gość kurde dziewczyny
niepamietam nika ale był z Łodzi, miał prawie 30, lubił samochody

Gość niebieski kwiat 26
mój znajomy 26 lat:O takze nie ma juz sensu dociekać

Gość niebieski kwiat 26
miłości nie można mierzyć w kilometrach:O