Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agunieczek 84

Fajna czapka!!!

Polecane posty

Gość kororowy karoryfer
ja mam taka tylko czarna, kupilam w ravelu za 11,90 zł :P Mam zamiar nosic zk olorowymi szalami do czarnego plaszcza , O!

Gość zarazwracamaco
wygląda jakby ktoś do niej kupę zrobił

Gość agunieczek 84
Nie pytałam czy ta czapka się komukolwiek podoba tylko czy pasuje do płaszcza... To ja będę w niej chodziła.

a jak upilam sobie taka,bo mi przynajmniej fryzury nie zepsuej wrazie czego bo jest luzna:P poza tym mam okrągłą twarz i takie bardzo przylegajace czapki mi nie pasuja, kapelusze sa ble a beret mi sie zbyt jednoznacznie kojarzy a ten plaszcz to taki czarno biały?

Gość agunieczek 84
Tak płaszczyk jest czarno-biały. Czapka jest super, myślę, że dobrze bym w niej wyglądała, ale w połączeniu z takim płaszczem to chyba nie koniecznie...

sama nie wiem, ale ja ogolnie nie lubie na sobie zbyt duzo kolorow, a to w sumie z tym plaszczem bylyby trzy juz:D Ja mam czarny plaszcz i brazowa zamszowa kurtke i pasuje:) A jesli idzie o te czapke.. jak masz jakies sieciowki pod nosem to poszukaj tam- bo na allegro nie dotkniesz, nie przymierzysz,a cena wyjdzie taka sama jak w sklepie albo i wyzsza:)

Gość agunieczek 84
Nie będę kupowała na Allegro, tylko wkleiłam ten link, żeby pokazać tą czapkę, a właśnie tam ja znalazłam. Widziałam takie w sklepach, może jutro sobie kupię :) Mam jeszcze taka śliwkową kurteczkę do której na pewno będzie pasowała, tylko to taka kurtka na cieplejsze dni. Może zima będzie łagodna :) Jutro przymierze taka i zobaczę jak będę w niej wyglądała. Dzięki za odpowiedź :)

Gość wandoosia
kup, to nie majatek głupio wyglada, ale to tobie ma siepodobać, a teraz taka moda