Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do panow

pytanie do panow. prosze o powazne odp!

Polecane posty

Gość pytanie do panow

obawiam sie o wyglad mojej muszelki. nie pozwalam na minetke bo zwyczajnie sie wstydze. na wardze sromowej mam 2 pieprzyki. jeden dosc duzy i odstajacy a drugi plaski. czy bylby to problem dla faceta, gdyby zobaczyl taka watpliwej urody ozdobe w tym miejscu? prosze o powazne odp bo stanowi todla mnie spory problem.

Gość dr.slawoo
Skarbie to żaden problem większości facetom przeszkadzają włosy na cipce a nie pieprzyki .napewną są ok i dawaj lizac cipkę bo bardzoooo dużo tracisz przyjemności w życiu

Przeczytałem uważnie, zastanowiłem się i sądzę, że bardziej Tobie to przeszkadza, niż facetowi. Jest jednak rozwiązanie. Możesz zgłosić się do swojego ginekologa i poprosić go o usunięcie tych \"drobiazgów\". O ile się nie mylę, robi się to przez zamrożenie i wycięcie, ale tu moge się mylić, więc proponuję zasięgnij informacji u fachowca lekarza. Wtedy Twój problem przestanie istnieć i będziesz mogła cieszyć się z minetki i dojdziesz do wniosku, że za długo zwlekałaś. Szkoda życia. Powodzenia.

Gość pytanie do panow
dziekuje za odpowiedzi :) bardzo dbam o swoje cialo a szczegolnie o te czesc, stad moje watpliwosci. jesli chodzi o wyciecie to nie jest to prosta sprawa. mialam podejrzenie czerniaka i wycieto mi na nodze pieprzyk. byl on malutki a material do badania sporej wielkosci. dlatego mysle, ze z tego miejsca byloby trudno pobrac material :) ale bardzo dziekuje za sugestie i pelne ciepla opinie. pozdrawiam

Nie masz sie o co martwic :) Ja tez mam tam pieprzyka :) i nawet nie wiesz jak to kreci mojego faceta :P Pozdrawiam

Gość leśny
ee...... Kobieto. A pieprzyk to jakaś skaza, coś nienormalnego???? Nie masz innych zmartwień???? Koniec świata, pieprzyka ma na cipce.... tak napewno żaden cię nie dotknie. przecież to gorsze niż trąd. Chciałem tylko powiedzieć że na 100% póki mu nie pokażesz tego pieprzyka to on nawet nie zarejestruje że on tam jest.....

Gość singiel5
ja tam jestem cały w pieprzykach, jednych prawie nie zauważam, inne niestety są dość wyraźne, mam też kilka usuniętych i niewiem czy chce mieć więcej sznitów, dlatego dobrze sie zastanów czy chcesz się ich pozbyć bo nie gwarantuje że efekt będzie bardziej atrakcyjny. Weź też pod uwage fakt że niektórym facetom podobają się takie dodatki i co więcej, twierdzą że są seksowne.

Gość panna nienaganna
a mój facet ma malutkiego pieprzyka na tak posrodku penisa, bardzo go lubie, taki jest słodki... :)

Gość facet po 30
Na pewno zauważy. I nie rozpowiadaj na prawo i lewo o pieprzykach, bo jak inny facet przy piwie mu o tym dwuznacznie wspomni to bedzie awantura...

Gość paso_zyt
a ja proponuje zapuscic takiego duzego jeza...mmmm....tzn. jezozwierza i nic nie bedzie widac:))))))))

Gość pytanie do panow
aha nie dodałam ze z tych pieprzyków wyrastają mi grube czarne włosy, nie obcinam ich bo sie boję i mają ok 3-4cm, to chyba też w niczym nie przeszkadza, nie?