Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość party all the timeeeeee

JAK TO U WAS JEST Z TYM SYLWKIEM ??

Polecane posty

Mam do was pytanie odnosnie Sylwka - co robicie w ten dzien?Oczywiscie najbardziej zalezy mi na odpowiedziach osob,ktore sa w zwiazku z chlopakiem/dziewczyna.Ja z chlopakiem nie mamy kompletnie pomyslu :( Tzn.mielismy isc na sale,na bal,ale moj chlopak nagle sie wylamal i mysle,ze tu chodzi o kase .Ja pieniadze mam ,ale on chyba nie ma,co mnie dziwi,bo pracuje i wiem ,ze zarabia;/ No ale ok,wkoncu swieta,nie wiem jaka sytuacja u nigo w domu,moze doklada sie ,nie wiem.No i moj chlopak wpadl na pomysl,zebysmy u mnie siedzieli w domu ;/ Bardziej mi sie wydaje,ze moj chlopak po prostu ,hmm,zdziadzial juz,bo nawet na imprezy nie chce jezdzic,bo mowi ,ze szkoda kasy ;/ A ja wrecz przeciwnie!Nudzi mnie to co sobotnie siedzenie w chacie ;/ Oczywiscie teraz post,wiec rozumiem.Mamy dopiero 20 lat.Co wy robicie w Sylwka?Z ukochana osoba?

o rany, w życiu bym w domu nie siedziała, dosyć się nasiedzimy na co dzień! My idziemy na imprezę domową - u przyjaciół! Może tak?

Szkoda, że dzielisz ludzi na grupy. Z drugą osobą można wiele rzeczy robić w Sylwestra, np. zrobić / upiec coś wspólnie a potem zaprosić na przykład koleżankę z chłopakiem lub więcej znajomych, można wyjść na miasto do Gdyni na skwer kosciuszki, ...miło by było gdyby spadł śnieg.... ; cóż dalej... pójść do Opery lub teatru muzycznego na przedstawienie/musical pt.: "Sylwester"- czy jakoś tak, o tematyce sylwestrowej; można pojechac do Ciotki, gdzie bedzie można sie bawić z całą rodziną na balu przebierańców i sie powygłupiać... mam mnóstwo pomysłów

No ja to samo mowie mojmu chlopakowi :( I oczywiscie sie poklocilismy na temat Sylwka ! On by tylko w dom siedzial i zamulal ;/ Ok,rozumiem,w normalne dni,weekendy,ale Sylwek?Co ja mam robic?Zaproponowac,ze sama oplace Sylwka?Ale to raczej nie chodzi o kase;/On po prostu nie chce !! Nigdzie jechac;/

Ale tu chodzi o to ,ze moj facet nigdzie nie chce ! Od razu zalozyl,ze siedzimy w domu . :(A mnie takie cos nudzi ;/

na lenistwo nie ma siły. Mozesz mu zrobić nauczkę, np. pojechać sama bez niego do znajomych lub kuzynów (do ludzi przy których dobrze się czujesz) i z nimi spędzić cały dzień. I nauczką byłoby to, że on by całego sylwka sam spędził i zobaczył, że samemu spędzać Sylwestra i to jeszcze w domu, nie jest miło.

Tak wlasnie chce zrobic,a on na to ,ze jak tylko tak zrobie,to znaczy ,ze wole impreze niz jego ;/ To bedzie nasz 3 Sylwester,na dwoch poprzednich bylismy na imprezie w klubie i na sali i bylo ok ,sam sie ganral,a teraz nagle odwidzialo m sie;/Powiedzial,ze woli we dwoje w domu ;/ A tak mozna codziennie robic,ale nie w Sylwka :(

Gość bernadetka przez dwa k
a my z chłopakiem też siedzimy w domu.. mimo, że dostaliśmy dwa zaproszenia na domówki i propozycję pójścia grupą na salę... ale my jakoś nie mamy ochoty. posiedzimy sobie sami przy winku, potuptamy dance, jakieś dobre jedzonko, szampan oczywiście :D my cały rok chodzimy na różne imprezki i sylwester nie jest dla nas jakąś szczególną okazją do balowania. będzie suuuuper :D

to nie mów mu tego, że zamierzasz go opuścić na jeden dzień. Po co, to bedzie mała, wredna niespodzianka.

No wlasnie i moj chlopak tak samo mi wszystko zaproponowal,jak to Ty opisalas ,,bernadetka przez dwa k''.Ale ja nie bardzo chce w domu ,bo beda rodzice ze swoimi znajomymi,fakt,ze ja mam swoj pokoj ,ale i tak jakos nieswojo bede sie czula ;/ Dlatego wole gdzies jechac na impreze,bal ,czy cos :(

No ,ale boje sie,ze po takiej akcji nie bedzie chcial mnie widizec na oczy :(

to zapytaj się, dlaczego nie chce, nie ma ochoty?, czy coś go gryzie?, dlaczego nie che, zebyś ty siedobrze bawiła? czy coś sie stało? Poiwedz, że Ci bardzo zależy na tym, by gdzieś wyjść itp., itp, itp.

Gość bzykkkkkkkkkkkkkkk
Jak dwa razy byl, to moze tym razem chce siedziec sobie z Toba w domu. Moze ma depreche jesienno-zimowa czy cos? Nie zostawiaj go samego na sylwestra... Moze on Cie potrzebuje? Moze chce Cie miec tylko dla siebie. Przykro mu bedzie jak sobie gdzies pojdziesz i pewnie poleci za Toba albo sie obrazi...:( My z Ukochanym idziemy na taki bal na sali (orkiestra, balony i te sprawy), rok temu tez bylismy na podobnym.

a my co roku siedzimy w sylwestra w domu i jest super, robimy sobie fure zarcia, wino sie leje, tanczymy, bawimy sie tylko we dwoje i naprawdenie zamienilabym tego na zadna impreze. Tyle tylko, ze my z kolei zawsze na swieta wyjezdzamy gdzies gdzie jest cieplo i mozna naladowac akumulatory, wiec wracamy w zasadzie wybawieni. :)

Oj, tu wiele od Ciebie zależy. Mój też jest typem domatora - i to ja go rozruszałam. Góry, kino, teatr, spotkania ze znajomymi, wypady, wycieczki - gdybym na początku nie walczyła o każda z tych rzeczy, siedzielibyśmy w domu. I teraz już sam chce, bo zobaczył, ze można inaczej, niż tylko internet:) nie dąsaj się, tylko powiedz jak bardzo Ci zależy i wymyśl coś. Masz takiego faceta, więc trudno - Ty musisz wychodzić z inicjatywą!

Tak ,ja tak samo zawsze musz go nakrecic na wyjscie do kina ,czy na miasto ;/ On najchetniej by w domu siedzial i filmik ogladal pod pierzynka :( A ja lubie sie z nim gdzies bawic,wychodzic,poznawac nowe rzeczy.Ostatecznie chcialam jechac do hotelu na Sylwka,zebysmy tak zrobili sobie we dwoje impreze,u mnie nie za bardzo ,bo beda rodzice ze znajomymi ..A on nie chce :(