Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliteCafe

Jak myslicie... chyba juz przestaje mu zalezec....?

Polecane posty

Gość eliteCafe

Znamy sie niecale dwa miesiace. poczatkowo spotykalismy sie bez mala codziennie, lub co drugi dzien. Od razu tego samego wieczora ustalalismy nastepny raz.... Teraz prawie od dwoch tygodni spotykamy sie raczej "przypadkiem". Jedno spotkanie tylko bylo umowione. On jakos nie proponuje nic, a jak juz to sa to tylko puste slowa bo i tak nie ma realizacji.. jak wraca z pracy to fakt, zagaduje na gg i piszemy do siebie :o a mieszka blok obok wiec ten czas co poswiecamy przed kompem, moglibysmy face to face... nie wiem czy odpuscic sobie juz teraz, poki az tak bardzo sie nie zaangazowalam, czy przeczekac... nie jestesmy para, chociaz ludzie tak mysla...

Gość smelly nelly
Wiesz co zrob tak: nie badz latwo dostepna dla niego tzn. nie gadaj z nim przez kompa chociaz nie wiem jakby cie to korcilo. Jezeli zrobi jakas uwage na ten temat to powiedz mu, ze mieszkacie tak blisko, ze jakby naprawde chcial z toba pogadac to wie gdzie ciebie moze znalezc.

Gość eliteCafe
chcialabym go zlac i juz o tym myslalam ale ciezko jest, bo wiem juz ze on ma fiola na punkcie gg i zawsze wszystko najpierw ustalalismy ta droga... Wiec jesli ja sie nie odezwe gdy do mnie napisze, to nie wpadnie na pomysl wyslac od razu konkretnego smsa czy zadzwonic zeby sie spotkac :o dziwny typ ale juz sie przyzwyczailam

rownie dobrze mogl ci sie popsuc komputer co? wiec niech tak bedzie, a przynajmniej on tak niech mysli zobaczysz odezwie sie, niech to bedzie i po trzech dniach, ale sie odezwie i zapyta w koncu co sie dzieje

jesli po kilku dniach ciszy nie napisze smsa, ani Cie nie odwiedzi to znaczy ze cos z nim nie tak i trzeba dac sobie z nim spokoj. Poczekaj w ciszy i zagryź zęby. Pozcekaj do tygodnia. Jeśli mu zalezy to zauwazy twoj brak.a potem porozmawiaj , tylko facetom trzeba bez niedomowien..jasno i konkretnie.

Gość smelly nelly
Jezeli ma takiego hopla na punkcie GG to tym bardziej go przeczekaj. Wiem, ze chcialabys zeby wszystko rozwiazalo sie szybko i w sposob jednoznaczny. Niestety, musisz pare dni poczekac az sprawa sie rozwiaze. Po prostu to czy on zrobi jakis krok w kierunku nawiaznia kontatku z toba duzo wyjasni. W koncu jezeli do czegos by w przyszlosci mialo dojsc miedzy wami to chyba chcialabys miec faceta, ktory umie o ciebie sie upomniec, czyz nie ? DUzo dziewczyn popelnia ten blad, ze sie wpieprza na sile do chlopakow, wiec ci nie musza robic zadnego wysilku zeby je zdobyc. A wiadomo: latwo przyszlo, latwo pojdzie....

Gość eliteCafe
ok dzieki wielkie dziewuszki :) dzisiaj zaproponowal spotkanie w sobote, do ktorego mam nadzieje ze dojdzie ;) no a pozniej jesli znowu bedzie tak samo to tez wlacze wstrzymanie... jakos sie przelame :P albo bede sie z domu wieczorami ulatniac ;)

Gość smelly nelly
No to swietnie. Sprobuj wyczuc sytaucje na ile sie da tzn. czy on widzi w tobie dobra kumpele czy material na cos wiecej.