Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozłożony

Ona starsza - jak to traktować?

Polecane posty

Gość Rozłożony

Poznałem dziewczynę przypadkowo na czacie. Ja się nudziłem, siedziałem na kamerce. Ona zagadała. Taka gadka na zabicie czasu i nagle się dowiaduję, że ona jest z moich okolic i jeździmy tym samym autobusem na studia tzn. nie zawsze, bo wiadomo studiujemy jednak w innych iastach i różnie wracamy do domu, ale jeśli już to tym samym autobusem. Ja mam 20 lat, ona 23. Powiedziała, że musimy się kiedyś zgadać w tym autobusie. Co robić?? Trochę się wydygałem :) Zaraz sobie pomyślałem nie wiadomo co...

Gość Rozłożony
Bo się dziwnie czuję... Kobieta starsza o 3 lata, młoda, ale wygladająca dojrzale. Ja niby wyglądam na starszego niż jestem, ale jak patrzę na nią czuję się jak gówniarz. Już nawet o niczym nie myślę, zastanawiam się tylko po co taka kobieta chce mnie poznać... Nawet jeśli tak tylko, jako znajimego z rodzinnych stron, to czy można to jakoś rozwinąć?

Gość co to jest za problem
moj maz tez jest tyle mlodszy :) poznalismy sie jak mial 20 a ja 23, teraz ma 23 a ja 26 i komu to niby ma przeszkadzac, ja wygladam na mlodsza od niego, na poczatku mial glupie kompleksy jak ty bo gowniarz byl haha ale teraz w ogole o tym nie pamietamy..

Gość Rozłożony
Ja nie mam raczej jakichś wielkich myśli, ale chciałbym ją lepiej poznać jakby była okazja. Ale chyba nie ma co wymyślać, lepiej porozglądać się za kimś w swoim wieku.

Gość aha czyli przeszkadza ci jej
wiek???? jakis stukniety jestes przeciez nie ma 40 stki

Gość 1macho
bezdie ci zaraz pier dolić o dzieciach >>>>>>>>>>last minute

Gość Yocca
Mój narzeczony jest młodszy ode mnie 5 lat, jestesmy razem prawie 2 lata. Od momentu poznania wiedział ile mam lat a ja ile on i jakoś nigdy to nam nie przeszkadzało, nigdy nie czułam zadnej różnicy. A ja w przyszłym roku przekrocze magiczną liczbę 30..:( a on dopiero za 5 lat!