Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna gbura 21

mój facet jest starym gburem

Polecane posty

Gość dziewczyna gbura 21

poszłam sobie spać z laptopem do innego pokoju. mam już dość tego zgreda :o gdyby jeszcze na seks miał ochotę, ale mu się zachce może raz na 2 tygodnie. dziewczyny, nie wiążcie się z 10 lat starszymi od was facetami...

Gość ugygu
Hmmmm... Mi się wydaje że gdy w związku pojawia się niechęć, złość, wreszcie pogarda, to powinno się go zakończyć, dla dobra obojga. Nie masz już tego faceta dosyć?

Gość edyt 22
nie strasz ;) moj wprawdzie nie 10, ale 7 lat starszy na razie jeszcze nie narzekam ;) A Twoj zawsze taki byl?

Gość prosta sprawas
odejdź od gbura

to juz plaga w dziesiejszych czasach, ze to faceci stronia od seksu :O coraz wiecej sie o tym mowi, nie wiem czy to takie czasy, moze kiedys sie o tym nie mowilo, jak o homoseksualizmie, czy pedofilii ale ja przynajmniej coraz czesciej o tym czytam i slsze moze za 50 lat, faceci bedą mówić " nie dzisiaj kochanie, mam okres" :O:O:O

Gość dziewczyna gbura 21
rzeczywiście mam go w tej chwili dosyć. generalnie nie byłoby tak źle, gdyby nie to że już mu praktycznie się nic nie chce, dla niego najlepsze jest zero kontaktu fizycznego, czuję się jak jego żona po 30 latach małżeństwa :o poza tym zero szaleństw w łóżku "bo on już się zdążył naszaleć a teraz woli być spokojniejszy". o przytuleniu czy pocałunkach to pomarzyć mogę :/ często słyszę "za stary już jestem na takie rzeczy". nie wiem może to nie zależy od wieku tylko od charakteru. kiedyś był podobny, ale wtedy mi imponowała tzw. powaga.

Gość facet z układu
mam 30stkę, byłem z 8 lat młodszą dziewczyną i nie mogłem się powstrzymąć, żeby jej nie pocałować i nie przytulić - szkoda, że ona tego tak nie chciała... a potem stwierdziła, że za stary jestem (choć to ja miałem lepsza kondycję w "tych" sprawach...) współczuję

Gość do faceta z ukladu
skąd jestes??? ;)