Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela z Klanu Rysia

Dobry ginekolog Kraków PANSTWOWO - wasze opinie

Polecane posty

Gość Ela z Klanu Rysia

Szukam dobrego gina na kase chorych w krakowie. Kogo polecacie i gdzie ta osoba przyjmuje?

Gość kaczka007
a z jakiej dzielnicy Krakowa jesteś?

Ja mimo opinii innej koleżanki tutaj polecałam, polecam i polecać będę dr Kosibę która przyjmuje na Batorego. Przeprowadziła mnie przez 9 miesięcy ciąży od samego początku powikłanej, bardzo dobrze się mną zajmowała, nie miałam problemu z jakimikolwiek badaniami, co się tylko dało dawała mi na skierowanie. Mogłam pytać o cokolwiek tylko chciałam, nigdy nie było tak że nie miała czasu odpowiedzieć na jakieś pytanie. Chodzę do niej już 3 lata i z czystym sumieniem polecam

Gość Ela z Klanu Rysia
artagina dzięki. Tez słyszałam nienajlepsze opinie o p. kosbie. Jestem z północy krakowa.

Gość gość
Poszłam z córką na jej pierwszą wizytę do ginekologa Tomasza Łabiaka. Lekarz został wcześniej uprzedzony o sytuacji. Córka się mocno bała, ale całe badanie przebiegło w naprawdę profesjonalnej, miłej atmosferze. Chcę, żeby moja córka dbała o zdrowie w przyszłości, szczególnie w sprawach intymnych, a taki lekarz jest na wagę złota, bo rzeczywiście zostawia pozytywne wrażenie.