Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam o tym myslec/

Dlaczego on się nie odzywa?

Polecane posty

Poznalam chlopaka, spotkalismy sie kilka razy bylo bardzo miło, naprawde super czułam się w jego towarzystwie, a teraz on sie nie odzywa... czyzby mnie olał? ostatnio wzial ode mnie nr telefonu, bo powiedzial ze na gg nie zawsze jestesmy razem dosetpni. i po co? skoro nic nie napisal? nie wytrzymalam i sama do niego napisalam na gg, on mnie zbyl ze jest barzdo zajety, teraz jest dostepny nic sie nie odzywa... ale namieszalam... moze dodam ze on raczej nie lubi pisac, woli gadac na zywo. i pisal tylko wtedy kiedy chcial sie spotkac

Gość arktyczna malpka
buja sie pewnie z chopakami po podworku :classic_cool: daj mu odetchnac :o

no prosze pomozcie mi... co moze znaczyc jego milczenie? ja tylko o tym mysle

Gość outsiderr
ma cię w głębokiej dupiie i basta

Gość czwartek85
ale masz problem dziewczyno

Gość arktyczna malpka
spoko nick czwartek :P

Gość znam to z autopsji
Poznałam świetnego chłopaka, bardzo mi się podobał. Poczatkowo myślałam, że nie pasujemy do siebie, więc staraąłm się cieszyć każdą chwilą ale nie angażować się by pozniej nie przezywac. On był tak cudownym człowiekiem, czułam sie tak bezpiecznie przy nim i rozumiałam go bez słow. W momencie kiedy uwierzyłam w nas on zostawial mnie bez słowa. Rozkochał z premedytacja, pozwolił uwierzyć a pozniej musiałam juz sama sie z tego uwolnic, łatwo nie było. Nawet nie wiem dlaczego;/ i juz sie nie dowiem ...

Gość znam to z autopsji
Oni wysyłaja jakies sprzeczne sygnaly ;// eh...

Gość o jaaa no przeciez byl
dzis temat, zalozyl go facet, jeden drugiemu radzil zeby brac dziewczyne na przetrzymanie bo ona wtedy sie napala na spotkanie itp faceci sa glupi jak stodoly, napewno tez obmyslil taki plan burak jeden, moze nawet wyczytal dzis na kafe zeby tak zrobic, nie przejmuj sie tak

Gość znam to z autopsji
Oczywiscie zalezy to od tego ile czasu sie nie odzywa

Gość randkowa22
A ile czasu sie nie odzywa??

Gość chyba kazdy ma takie
epizody z życia..no ale to uroki lat młodzieńczych ;) :P przeminie..a czasem flirt niewinny piękny jest. znam to z doświadczenia.:)

Gość znam to z autopsji
Tak piekne młodzieńcze chwile i wspominam je bardzo miło, nie załuje ale tez nie probuje udwac ze nic sie nie stało. niesty kazda taka niespełniona miłośc azbiera ze soba czastke mnie samej

Gość kiz.88
co się denerwujesz może on po prostu nie żyje

Gość wejdz w temat
"kobiety lubicie byc przetrzymywane przez facetow?" to pewnie pisal ten gosc co sie do ciebie nie odzywa

Gość ajjja
Kobito daj sobie z nim spokoj i najlepiej go olej!!! jesli bylby toba zainteresowany to sam szukalby z toba kontaktu i staral sie nawiazac z toba rozmowe!!! nie jest warty twojej uwagi

Gość lalineczka
może po kilku spotkaniach stwierdził, że to jednak nie to? też bywa... jeśli cię olewa to nie pozostaje ci nic innego jak tylko tez go olać:O

Gość omishu
Wy kobiety gracie niedostepne ,ze az zal. Ostatnie moje doswiadczenie. Poznalem fajna dziewczyne. Wysylalem jej sygnaly ( niesprzeczne!!!!):P A ona co na to? Zbywala mnie i olala.Odpisywala na smsa po 2 -4 dniach. Staralem sie byc dla niej i przy niej. A ona co? Nazwala mnie pantoflarzem:P Żal. Co zrobilem? Odsunalem sie na bok. Nie pisalem,nie dzwonilem,nie rozmawialem z nia. Zaczela sama do mnie podchodzic,zagadywac,szukac kontaktu. To teraz powiedzcie mi kobiety....co to ma znaczyc? Dlaczego oceniacie nas facetow w taki sposob? Jak facet zostanie olany raz, to raczej nie wchodzi w kaluze drugi raz. Czuje sie jak jakas druga kategoria. Nie wiem,po co takie podchody...prosze powiedzcie mi:)

Gość jestes kolejna panienka
moze wzial numer,aby sie Cie dopisac do reszty lasek w komorce-i jak kiedys inna go oleje czy bedzie mu sie nudzic to napisze do ciebie;) a jak on ma na imie???bo jednego takiego tez znalam:-P

Gość małaaa miiiiii
Omishu ja bym na pewno nie zawracała sobie głowy kimś kto odpisuje na smsa po kilku dniach! Obojętne czy to facet czy kobieta - takie cos to po prostu brak szacunku dla drugiej osoby, nie żadne głupie przetrzymanie.