Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiek121

strzelajace stawy jakie leki

Polecane posty

Gość misiek121

witam, mam trochę nadwyrężone stawy od biegania biodrowy i kolanowy zaczyna mi strzelać, nie bolą ale strzelają i eraz pytanie czy są jakieś leki maści oprócz jedzenia galaretek

Gość _maciek
magnez + B6, oraz ben-gay żel Chyba że stawiasz na szersze spektrum to koncentrat z flawonoidów, porzadkuje m.in. gospodarke kolagenem odpowiedzialnym za stawy.

Gość mirth
Zinaxin - Skład kapsułek to siarczan glukozaminy i wyciąg z kłącza imbiru. Biorę od 2 miesięcy, rezultaty byly odczuwalne po mięsiacu stosowania 2 tabletek dziennie.

to nie lek a suplement, ale mogę go zdecydowanie polecić - Stavin, zawiera glukozaminę i dużo witaminy C wzmacniającej układ chrząstno-stawowy

Chyba każdy zna ten ból... Zapalenie stawów to prawdziwa katorga. Przez wiele lat borykałam się z tym problemem. Kupowałam przeróżne "cuda"- jednak nic nie skutkowało. W końcu natrafiłam w sieci na sklep CaliVita, przeglądając ich asortyment znalazłam preparat idealny dla mnie, a mianowicie "Pure Yucca" . Preparat ten nie tylko łagodzi ból, ale zapobiega sztywnieniu stawów. Jak dla mnie to bomba. Pomijam już fakt, że ma również wiele innych właściwości jak np. wspomaganie wydalania, oczyszczanie z toksyn czy łagodzenie stresu - na stawy działa migiem. Także z czystym sumieniem polecam Wam ten preparat. Wystarczy wejść na stronę internetową sklepu i dokonać zakupu. Tutaj macie link: http://www.vitero.pl/pl/p/Pure-Yucca-100-kaps./116

"_maciek magnez + B6, oraz ben-gay żel Chyba że stawiasz na szersze spektrum to koncentrat z flawonoidów, porzadkuje m.in. gospodarke kolagenem odpowiedzialnym za stawy." Dieta którą polecam na żylaki ma dużo tego:classic_cool:.