Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rude loki

Wysiękowe zapalenie ucha

Polecane posty

Gość rude loki

Witam Was serecznie. Moja niespełna 2 letnia córeczka ma od roku problem z w/w zapaleniem ucha. Jesteśmy pod stałą opieką laryngologów, audiologów i alergologów. Próbowałyśmy prawie wszystkiego, zeby pozbyc się plynu: dieta, osuszanie nosa, itp. Niestety katar u Niuńki jest prawie non-stop :( Historia jes długa ale nie będe sie rozpisywać, może któraś z Was miała taki problem? Jak sobie poradziłyście? Ostanio czytałam coś na temat fizykoterapi i osuszania uszu laserem (?)

Witaj, mój syn kiedyś chorował na wysiękowe, ale wystarczyły tylko sterydy do nosa. Można powiedzieć, że był to jednorazowy incydent.

Gość rude loki
U nas niestety problem chyba jest bardziej złożony :o Proponowano drenaż- nie chcę się zgodzić, bo chcę poznać przyczynę powstawania płynu. Teoretycznie ją znam - katar, i dalej skąd ten katar :( Kółko się zamyka...

Gość czarne loki
witam wiem ze post jest stary ale ja sama sie mecze ponad rok z wysiekowym zapleniem ucha {mam24lata} nic mi nie pomaga czasem jest ok czasem gorzej ,pomaga mi na to czosnek i tez mam to od kataru i chore zatoki sama nie wiem co robic bo chce to wyleczyc a nie tylko zeby mi ulzylo na jakis czas,piszcie !!!!