Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiii

chyba mi odbija na stare lata

Polecane posty

Chyba mi odbija na stare lata :p stracilam glowę dla faceta dwa lata mlodszego i mieszkającego 600km ode mnie.... Spędziliśmy razem 3 cudowne dni :D i stracilam glowę, w sumie gorzej, glowę dla niego stracilam już pierwszego dnia, potem bylo już tylko gorzej :p i co najgorsze podoba mi się to i jestem szczęśliwa :D :p

ciesz sie tym co cię spotkałą :D życzę szczęścia dwa lata to żadna różnica wieku

wiii Chyba mi odbija na stare lata stracilam glowę dla faceta dwa lata mlodszego Można by mówić o "odbiciu na stare lata", jeśli facet byłby młodszy o 20, a nie 2. :D

Niby tak, ale ja mam dwa lata mlodszego brata i faceci w jego wieku to dla mnie takie dzieciaki jak mój Mlody wlaśnie. A tu proszę, nagle zauroczylam się wlasnie takim dzieciakiem :p i jeszcze jaka szczęsliwa z tego powodu jestem :p

Gość Folia Espagna
A co, oprócz głowy, dla niego straciłaś? Domniemywam, że raczej nie dziewictwo...

Możesz sobie darować glupie komentarze :) nie popsujesz mi humoru :p

Stare lata? To ile ich masz,że aż tak staro się czujesz? 60 siąt? :D:D

za miesiąc będę miala 26 latek i przeżywam to troszkę, także prosze o zrozumienie ;)

Gość dojrzała kobieta 45
Ja jestem z 14 lat młodszym i mnie to nie dziwi. Nie rozumiem o co chdzi? O sam fakt stracenia głowy czy o te głupie 2 lata. przecież jestescie równolatkami, 2 lata robi różnicę jak jest sie nastolatkiem

Gość Folia Espagna
? Proszę publicznie wykazać głupotę mojego komentarza. A więc?

Gość małaaa miiiiii
Jedyne o co bym sie martwiła to te 600 km odległości. A ile lat masz, że twierdziśz że na stare lata? po 50? po 60? i po co piszesz że on jest 2 lata młodszy? 2 lata to żadna różnica, grzej jak by był 20 lat młodszy albo 20 lat starszy :O:O

Gość małaaa miiiiii
Ja pierdole.... 26 lat! Odbiło ci chyba że to stare lata. Ja mam po 30 to juz dla ciebie jestem staruszką?

wiii,za przeproszeniem, to ty młoda doopa jesteś:D:D:D:D:D:D:D

Proszę Cię bardzo: Folia Espagna A co, oprócz głowy, dla niego straciłaś? Domniemywam, że raczej nie dziewictwo... Kurde, sama nie wiem, czuję że starcilam glowę dla niego, nawet moja przyjaciólka już ma dość, chociaż sama go uwielbia ;) ale jaki to ma sens, 600km nas dzieli, będziemy się widywać żadko, ale co gorsza wolę z nim się spotkać raz na powiedzmy miesiąc i czuć się tak jak teraz niż mieć kogoś już jakiegoś starszego, sensowniejszego, spotyukać się co dzień czy dwa ale bez takich motylków w brzuchu i totalnego szlaeństwa, sama nie wiem jak to nazwać.... No odbilo mi i tyle :p

Wiem, przesadzam z tymi starymi latami ale to przez te zbliżające się urodziny ;)

Gość ten kubeczek
Kochaj.... Nie myśl o jutrze dopóki kochasz. To są najpiękniejsze chwile życia i jak już naprawdę będziesz miała "stare lata", będziesz te chwile bardzo ciepło wspominała. :)