Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały/duży biust

FACECI CH*J SIĘ ZNAJĄ NA ROZMIARACH!!!!!

Polecane posty

Gość Mały/duży biust

Jak się spytacie przeciętnego faceta jaki rozmiar piersi lubią to zaczynają rzucać literkami, standardowa odpowiedź: duże C, małe D!! Do tego wszyscy (sory, za uogólnienia, wiem że są wyjątki) mówią, że A jest za małe!! Czy wy serio myślicie że rozmiar 90A to są tylko małe wystające sutki???? Albo że 70D sięgają aż to ziemi??? Obcykajcie sobie tabele rozmiarów stanika http://stanikomania.pl/pliki/tabela_rozmiarow.html i przestańcie szpanować swoim brakiem wiedzy na temat cycków!

Gość vcx
90A to jakis wieloryb musi byc :o

Gość Mały/duży biust
no możliwe, czytałam, że ewa sonet nosi rozmiar A, a tak się wszyscy zachwycają tą wielkością a nawet nie wiedzą, że ona nosi na co dzień to co się krytykuje!

Gość pataszon z pacanowa
innymi słowy; kaszalot z loch ness :o

Gość Mały/duży biust
spoko, cieszę się że podobają Ci się cycki swojej kobiety (chwała Ci za to!), ja tu mówię o facetach co się lookają dookoła i komentują potrafiąc jednym rzutem oka stwierdzić rozmiar stanika!

o boże 90 A to musi być duuuuuża kobieta....ale to prawda że nawet kobiety się nie znają na rozmiarówce...przecież np.70D wcale nie są wielkimi piersiami tak jak przewaznie kazda mysli...mi z tej tabeki wyszło 70H A TEŻ NIE MA WIELKICH PIERSI....OWSZEM SĄ DUŻE ALE NIE WIELKIE :)

Gość on.a.aaaaa
szkoda tylko że to brytyjska tabelka. Nawet ja mam mały problem z jej rzszyfrowaniem, a mieszkam w Irl. Kupuje rozm. 36. Ale nie wiem czy dobry.... ta tabelka jest pojebana. Zapodaj polską, dla ludzi którzy kupują w PL.

Gość 60F
a mi wyszlo ze mam 60F a na codzien nosze 70B i jakos mi sie nic nie "wylewa" ze stanika

Gość Mały/duży biust
większość kobiet nosi źle dobrany rozmiar! A to wszystko wina sklepów które ograniczają się do niewielu rozmiarów np. typowe 75 B. Później okazuje się, że połowa polek ma ten sam rozmiar! Stanik ten sam a cycków pod nim 300 rodzajów

Gość Mały/duży biust
może jakbyś założyła ten inny rozmiar to byś poczuła różnice! pozatym tu chodzi głównie o dobrze dopasowany obwód a nie miseczke http://www.oui.pl/tabela_rozmiarow/ jak widać każdy producent ma inne rozmiary, dlatego trzeba mierzyć i porównywać

Gość 60F
znowu to lobby biusciastych...jeszcze wam sie nie znudzilo?

to jest racja ze w sklepach nie mają dużych staników...ostatnio kupuję 75F bo większego nie mają...ale nie jest dobrze dopasowany...podjerzdza mi do góry na plecach...i miseczka mogłaby być ciut większa....ale nie wylewajją mi się czy coś podobnego :P...jest tez taka polska tabelka... 60F też podejrzewam że nosisz źle dobrany stanik...

Gość Mały/duży biust
jak w sklepach zaczną być normalne rozmiary i dziewczyny sobie nadrobią całą kolekcje staników swojego rozmiaru to wtedy na pewno się temat znudzi! Puki co uważam to za skandal i ograniczenie polskich sklepów!! chociaż podobno jest w warszawie taki sklep z różnymi rozmiarówkami gdzie trzeba parę godzin w kolejce stać...

Gość 60F
Hania83 nie wiem czy jest zle dobrany le nic mi sie nie wylewa i nigdzie mnie nic nie uwiera. mierzylam kiedys miseczki D i byly stanowczo za duze-odstawaly od piersi

Gość Mały/duży biust
jak ci to wisi to stąd wypier**laj, trza być niezłym poje*em żeby marnować czas na nieinteresujące tematy!!!!! pozatym prawda najbardziej boli, pewnie należysz do wielce znawców co nigdy cycka na żywo nie widzieli!!!!

Gość 60F
jarek nienawidzi kobiet. poczytajcie stopke dziewczyny:)

Gość Mały/duży biust
heh, skoro ich tak nienawidzi to ciekawe co robi na babskim forum :) są fajne gejowskie stronki, mógłbyś sobie tam zajrzeć!

jarku s. to że ty masz coś w dupie to nie znaczy, że każdy tak ma :D idź pobiegaj a następnym razem jak będziesz miał wolne nie wchodz na kafe :D ps. radzę się jaruniem nie przejmować dziewuchy 👄

Gość Mały/duży biust
w każdym razie głównym tematem tutaj to nie jareczek, powiedzcie dziewczyny, co sądzicie o takich facetach co się znają nieznając się na piersiach? Mnie oni nie tyle co denerwują co trochę załamują, takie to prostackie się wydaje..

Gość Mały/duży biust
no a przecież takich nie ma:/

Gość Mały/duży biust
facetowi po nic, chyba że chce dać prezent swojej dziewczynie! Chodzi o to że faceci się wypowiadają na temat misek a miska misce nie równa. Robicie z siebie pośmiewisko i tyle. Oczywiście nie duże bo większość nie wie że F może być mniejsze od B!!!!!

Gość Mały/duży biust
ci co najwięcej się wypowiadają najmniej wiedzą czyli np. jareczek. Pewnie przeżyłeś teraz taki szok jak dziecko co się dowiaduje, że nie ma świętego mikołaja. Oczywiście zamiast się otworzyć na nową wiedzę bronisz się nogami i rękami przed nią, tak jak typowy ograniczony człowiek. Żal mi ciebie, pewnie masz nudnawe życie a nawet o tym nie wiesz

Gość 60F
ja sie zawsze ciesze z takiego prezentu...zwlaszcza jak kupuje mi go moj facet. jarek jak znajdziesz dziewczyne to bedziesz wiedzial o co chodzi

Gość Mały/duży biust
heh, nie wieże w sumie że jesteś takim debilem, pewnie se jaja robisz, tak więc kończę już tą beznadziejną gadkę i życzę ci żebyś częściej do pracy chodził!!!!