Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princessaa

600 zł za harfe i s krzypce na slubie to duzo? wydaje mi sie ze tak

Polecane posty

do DROGIE PANIE ślubujące a kto Ci powiedział że wydam ileś tam kasy na sukienke i bukiet ślubny dwa że wyraziłam swoje zdanie że dla mnie to za drogo i dlatego zrezygnowałam nie widzę powodu dlaczego piszesz tu jakieś wyssane z palca bzdury ze skąpie kasy na muzyków itp miałabym na tyle kasy to z pewnościa bym go wynajeła na te 15 minut grania a że nie mam i oszczędzam jak sie da by wesele drogo mnie nie wyszło to najzwyczajniej w świecie go nie wynajmę radzę najpierw doczytać a nie snuć insynuacje z palca... pozdrawiam !!!

do drogie pleciesz totalnie bez sensu, serio niczego sie te bzdety nie trzymają, bo co autroka nie może zatrudnić kogoś tańszego? Idac Twoim tokiem myślenia to powinna przynajmniej muzyka sławy światowej wziąźć? Bo on tyle czasu i pieniedzy na swoja edukacje poswiecił. Ona nie organizuje koncertu, tylko szuka oprawy ślubu...Każdy profesjonalista poświecił swojemu fachowi dużo czasu i wyrzeczeń, nie tylko wielcy chwalebni muzycy. Bo Ty to normalnie z nich męczenników zrobiłeś. Również lekarze, prawnicy, pielęgniarki, lingwiści... Czytając te twoje wypociny o rzemyczkach, koziczkach, klęczniczkach to mam wrażenie że masz straszne kompleksy, frustracje Cie \"dreczą\"? Każdy chce dobrze i godziwie zarabiać, ale jak ktoś ma wygórowane ambicje finansowe, to niech sie nie dziwi ze go ktos nie zatrudnia. Kiedyś miałam konwersacje z nativem i brał tylko 20 zł gdzie inni minimum 50, na pytanie czemu tak niewiele bierze w porównaniu do reszty odp że zarabia 3 razy tyle pieniedzy co oni bo ma dużo wiecej chetnych, których nie stac zeby płacić 50 zł.

Gość poobrażały się grafinie
i princeski... obrażajcie się, obrażajcie, jeszcze przed slubem zbrzydniecie i narzeczeni Wam zwieją

Gość princessaa
princeska sie nie poobrazala:/ princeska dalej mysli co z tym fantem zrobic . :-/ o co biega

Gość princessaa
co mam tu wiecej pisac. ?:-/ kochana z ta brzydota radzilabym martwic se o siebie

Gość doceniający
Na te 15 minut to taki muzyk musi się poświęcić (uczyć się, ćwiczyć) 10 do 16 lat (mam na myśli zawodowego muzyka). I czy to dużo?. Za taką muzę i w takiej chwili to nieżałuj. Za te 15 minut warto dać te 6 stówek :)