Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Prasowane skarpetki

Polecane posty

Gość damencja
spadaj bura suko. łżesz:O

Gość damencja
11.12. 2008 o 11. 52. :( Oj, nieładnie, nieładnie.... ;) Od niektórych wymaga się więcej taktu i wrażliwości niż od innych. Należysz do tych "niektórych" i warto o tym pamiętać.

droga Damencjio---->w tym poście w którym wspomniałas do Pozdro było TYLKO pozdrowienie :classic_cool:🖐️ natomiast wpis poniżej .."aleś ty głupia"...był do osoby o tym samym nicku !!! :O wpis powyżej o Mon EVereście - do Ajrona...! Więc chyba zle to przeczytałas ! Myżle, ze zostało to juz wyjaśnione ;)🖐️

Gość gość
Joł!.A ja wiem na czym polega to nieporozumienie....Oczywiscie wszystko przez modków, którzy kasują jak zwykle jednostronnie i potem wygląda, jakby Warkocz do mnie to pisala, a to bylo do osoby o nicku \'jakas ty głupia.🖐️

Gość warkocz a ty pracujesz
czy zajmujesz się domem? Pytam bo gdybyś pracowała to kiedy miałabyś czas na prasowanie skarpetek? :-) :-p

Gość damencja
Dziewczyny, przepraszam. Nie wiedziałam.🌻 Nie pozostaje mi nic innego, jak wziąć się za prasowanie skarpetek. 😭

pozdro600----> Dokładnie TAK jak mówisz ;)🖐️ zresztą..."jakas ty głupia" ma swój wpis na pierwszej stronie tego topiku, wiec wszystko jasne ;) Miłego dnia Wam życzę 🖐️ Popatrzcie tylko jaka jestem przykładnie ugrzeczniona, zawsze tak mam przed świętami :classic_cool:

Ja też pracuje i mam czas na prasowanie skarpetek, gatek i oczywiście wieszam to wszystko na wieszakach, tak żeby kolor skarpetek pasowały pod kolor majtek :D 🖐️

Gość gość
Damencja---> ale pamietaj - te nylonowe tez prasujemy :classic_cool::D

Oczywiście, że pracuję zawodowo ;) Przecież skarpetek nie prasuję codziennie :P Zresztą co za problem postac sobie przy desce do prasowania popołudniami ze śpiewem na ustach, z myslami co jeszcze powinnam zrobic dobrego dla domu ;) A nie tracic tylko nieefektywnie czas na kafe, przegrywając tym zamym życie :o

Gość gość
'A nie tracic tylko nieefektywnie czas na kafe, przegrywając tym zamym życie ':D:D:DJak Ona cos pierrdolnie:D

Ale dziewczyny, posłuże wam dobrą radą, jako doświadczona prasowaczka ! ;) Uważajcie na gumeczki przy ściągaczykach, nie mozna ich prasować zbyt gorącym żelazkiem i broń bosche pod parą !!! gdyż gumeczki moga się rozciągnąc a wówczas skarpetuszki będa opadać. Wówczas wasz mężczyzna będzie wyglądał flejtuchowato a tym samym będzie to świadectwo Was amych :classic_cool:🖐️ A przeciez tego nie chcecie...prawda...?! :o

Gość damencja
Mój mąż nie nosi nylonowych. Skarpetki kupuję mu na rynku i są one zawsze z czystej chińskiej bawełny. :P

damencja--> ja nie mówie tu o chińskich skarpetkach, to te sa tylko sytuacjach ekstremalnych :o ja mówie o dobrych skarpetkach ;) A z prezerwatyw, robię gumeczki (recepturki) dla córeczki na warkoczyki ;) Nic nie może się marnowac, jestem bardzo dobrą i gospodarną pania domu :classic_cool:

Gość gość
A nasienie marynujesz w occie:classic_cool:

Gość damencja
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma. Dobre, to on będzie nosił, jak będzie pracował. ;) Na razie muszę "wiązać końce", bo moje zarobki też nie są kolosalne. :D