Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waszka123456

czy po karmieniu piersia piersi sa obwisle czy jedrne???????

Polecane posty

Gość waszka123456

Gość peggysueniewyszłazamąż
moje są spoko, ale ja karnmiłam baaaaardzo mało.

Gość polkalolka
Raczej mało jędrne,trochę obwisłe i jakby puste:(

Gość waszka123456
gdybyscie mogly cofnac czas karmilybyscie z butelki zeby piersi byly takie jak przed ciaza????????

Gość kkk55257897
to nie samo karmienie wpływa na jędrność tylko ciąża

Gość tuś_tuś
ja karmiłam tylko butelką...nigdy piersią....

Gość polkalolka
Karmiłabym i tak. Nie jest tak strasznie źle,można pomóc sobie masażami i kremami(w moim przypadku,bo mam małe piersi)Już widzę poprawę,ale czasu to wymaga. A Ty dalej karmisz?

Gość kkk55257897
Pewnie bo lepiej zabrac dziecku najlepszy pokarm ale cycki jędrne muszą być. IDIOTKI KTÓRE NIE DOROSŁY DO ROLI MATKI!!!!

Gość waszka123456
za miesiac mam urodzic i wacham sie co mam zrobic nie ukrywam ze zalezy mi na tym aby moje piersi byly takie jak przed ciaza mam rozmiar 75 c

To nie karmienie wpływa na późniejszy wygląd piersi. Myślę, że jak się ma dużo pokarmu to wtedy jest z piersiami najgorzej. Bo... nawet jak nie chcesz karmić to ten pokarm trzeba ściągać, żeby nie doprowadzić do zapalenia. Owszem bierze się tabletki hamujące laktację, ale to nie działa z dnia na dzień.

Gość waszka123456
czytalam wiele artykulow na temat mleka matki i z butelki nie jest prawda ze mleko z butelki jest gorsze

kkk55257897: to, że ktoś nie chce karmić piersią nie znaczy, że nie dorósł do roli matki:o A skoro tak uważasz to sama jesteś idiotką!

Gość kkk55257897
A zastanowiłaś się kto pisał te artukuły? Pozatym to CIĄŻA zmienia wygląd piersi a nie karmienie!

waszka123456: ja karmiłam może 3 tygodnie, a może nawet nie. Do tego i tak Mały był dokarmiany bo nie miał sobie czym pojeść z piersi. I jakoś żyje i ma się dobrze:D Nie daj się zaszczuć tym pseudo matkom polkom. Nie chcesz, nie karm - dziecko nie umrze bez Twojego mleka. Chcesz, karm - później zainwestuj w dobre kremy i tyle.

Gość spoko maroko
z proszku na pewno jest lepsze, bo producent sponsorował artykuł

Jędrne to będą jak zajdziesz w drugą czy kolejną ciąże ;) moje po dwoch żarłokach mają się nijak.....

Gość lubię idiotki i ich pytania
wiszą prawie do kolan

Gość spoko maroko
a wyglad piersi chyba w wiekszym stopniu zalezy od tego ile sie przytyło w czasie ciazy, bo wtedy naciaga sie skora niestety

Nikt nie mówi, że mleko z proszku jest gorsze, ale nie wmawiajcie, że różnica jest jak między ludźmi a dinozaurami. To nie to co kiedyś, że było jedno mleko w niebieskim opakowaniu, słodkie, bez witamin i sklejające się.

Gość kkk55257897
Ja nie rozumiem-kobieto zdecydowałaś się na dziecko, jeżeli będziesz miała pokarm to dla mnie jest niepojęte jak można odbierać dziecku najlepszą rzecz jaką możesz dać tylko dlatego żeby mieć ładne cycki? To po co wogóle zachodziałaś w ciążę?

Gość 60F
omatko nie moge. jakchca to niech karmia piersia- nie chce to niech nie karmia. mleko w proszku jest podobne do tego matczynnego i nic sie dziecku zlego nie dzieje jak nie jest karmiony piersia...

Gość tuś_tuś
to nie prawda, że diecko bez pokarmu matki ma się gorzej. Mozna kochać dziecko ale nie koniecznie mieć ochotę na cycki do ziemi.... Moja kumpela w ciazy i przed, miała jedrne, piekne piersi, az do pozazdroszczenia. Karmiła pół roku. Teraz nie ma piersi tylko dwa flaki. powiedziała, że gdyby mogła cofnać czas małego karmiłaby butelką.Jej już nie pomoga ani masaze ani kremy.

Gość waszka123456
kkk55257897 dziwi mnie twoje podejscie do tematu zaszlam w ciaze poniewaz chce miec dziecko a to ze nie chce karmic go piersia nie jest niczym zlym nie oznacza to ze nie bede dobra matka ty karmilas piersia i uwazasz ze wszystkie tak powinny robic kazdy ma prawo wyboru

Gość kkk55257897
Błagam nie mówcie, że mleko w proszku jest takie samo jak mleko matki! Oczywiście dziecko się nim nie otruje a mama będzie miała i tak obwisłe cycki bo była w ciąży.

Gość 60F
nie jest takie samo - jest podobne. naucz sie czytac:(

Gość kkk55257897
No właśnie PODOBNE-naucz się rozumieć tekst czytany.

Gość jessy27
nie zwracajcie uwagi na buchającą inteligencją koleżanke wyzywającą wszystkich od idiotek. Po pierwsze to tylko i wyłącznie wasza sprawa czy karmicie piersia czy nie i czasy kiedy sie wyzywało matki od najgorszych minęły choć zawsze jakieś zaściankowe wieśniary sie znajdą. pewnie była sama karmiona cyckiem tylko chyba jej poszkodzilo-na mozg. Po drugie mleka modyfikowane nie sa w żadnym stopniu gorsze i nawet sa lepsze, bo zawsze ma sie pewność że dziecko dostaje wszystkie skladniki jakie potrzebuje, a z mlekiem matki nie zawsze.

Gość 60F
w tym momenci zaprzeczasz sama sobie. no ale ty tego pewnie nie rozumiesz/zal

Gość waszka123456
to ze ty masz cycki do pasa nie znaczy ze kazda bedzie miec ;P

Gość kkk55257897
JESZCZE RAZ WAM PISZĘ ŻE TO NIE KARMIENIE WPŁYWA NA WYGLĄD PIERSI TYLKO CIĄŻĄ