Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilkkaaaa

oklamalam chlopaka..pomocy!!

Polecane posty

Gość emilkkaaaa

ja mam 25 on 27 on doswiadczony a ja nie stracilam z nim dziewictwo... ale oklamalam go bo pow ze mam...21lat ze wstydu:( wiem ze to glupie ale jak to teraz odkrecic? licze ze ktos mi cis doradzi bo jzu raz zalozylam podobny topik na eerotycznym i nic:(

Gość soppossop
Ze wstydu? Ze jesteś dziewicą i masz 25 lat?

Gość sfgd
najlepiej prawdę powiedzieć prosto z mostuy. Zapros go do siebie i powiedz ze masz 25 a powiedziałaś mu ze 21 bo było ci wstyd ze w wieku 25 lat jestes jeszcze dziewica. Chociaż czemu czułaś wstyd to nie wiem.

Gość emilkkaaaa
tak ze wstydu wiem ze to glupie ale czulam wstyd a terazczuje sie jescze gorzej bo go oklamalam i faktycznie ...a jak mnie zostawi? sama nakrecilam:(

Gość mam zapytankoooo
chinka, a ty jestes taka glupia,ze pozal sie Boze, glupsza niz twoja idolka Kaja.:O

Gość mam zapytankoooo
nie pierwszy raz czytam Twoje posty i nie pierwszy raz przy nich zalamuje rece, coz...... glupoty nie wyleczysz, wiec zadbaj o cos innego.

o matko, powiedz że isę przejęzyczyłaś. albo że zawsze tak mówisz, bo tak się czujesz. a w ogole to glupia prowo.

Ale o co ci tym razem chodzi? ty tolerujesz kłamstwo? nie przeszkadza ci, ze facet może cię okłamywać? Aż tak nie masz poczucia własnej wartości? oczywiście zaprzeczysz, że nie mam racji, że to pierdoła i tak dalej ale od drobiazgów się zaczyna Nie odpisuj mi, i tak nie będzie mi się chciało czytać :)

Gość emilkkaaaa
toco ja mam zrobic?:(