Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blumbarum

antykoncepcja Microgynon 30 - bierze ktoś?

Polecane posty

Gość blumbarum

dostalam je jako nowe tabletki antykoncepcyjne i biore od prawie 2 tygodni i chciala bym wiedziec czy powoduja u Was jakies efekty uboczne?

Gość blumbarum
up

Gość blumbarum
up

Gość niewiem nie słyszałam
pierwsze słysze o takich tabletkach ja miałam mikrogynon21 ale 30 nie słyszłam brałam mikro 21 ale mi nie odpowiadaly teraz mam cilest

Gość blumbarum
hm, moze to dlaego, ze ja nie dostalam ich od polskiego lekarza. ale myslalam, ze w polsce tez sa

Gość gratkaaa
microgynon 21 i 30 to to samo :) j tez biore teraz 30 ale kiedys 21 :)

Gość jussa
w Polsce brałam 21 w Anglii przypisali mi 30,to chyba to samo,czuję sie bez zmian.Libido nie wzrosło..niestety:(

Gość plumin
Witam.Moja historia jest krótka:najpierw brałam stediril30(jakikeś 6 lat), potem rigewidon(jakieś 2-3 lata). teraz mieszkam z mężem w Anglii i lekarz przepisał mi Microgynon.Z tego powodu,że miesiączkę mam raz na 2-3 miesiące,a do lekarza mogłam iść dopiero wczoraj,pierwszą tabletkę wzięłam 2 dnia cyklu(a nie pierwszego tak jak powinnam).Po poprzednich tabletkach czułam się super, nie przytyłam, piersi mi nie urosły,nic mnie nie bolało,ogólnie super! Niestety wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę Microgynonu i dziś nie poszłam do pracy, bo nie byłąm w stanie.Okropna migrena, rano wymiotowałam 7 razy, gorączka,jest 14 a ja dopiero o tej godz.byłam w stanie wstać z łóżka.Poczekam jeszcze kilka dni, jak te złe objawy nie znikną ,to po prostu je odstawie.Zaznaczam,że nie jestem laikiem w tych sprawach-bo jestem pielęgniarką.

Ja zażywałam tabletki microgynon, czułam się po nich dobrze bez zadnych skutków ubocznych, mają one bardzo niską dawkę hormonów więc skutków ubocznych maja mało albo żadnych

Gość mamij
Witam, Ja brałam te tabletki przez kilka lat. Potem lekarz namówił mnie na inne, kilkakrotnie droższe (chyba Jasmin, nie wiem czy poprawnie napisałam nazwę). Po tych drugich dopiero zrozumiałam, co oznaczają efekty uboczne stosowania tabletek antyk. Microgynon był dla mnie idealny - zero problemów z wagą, cerą, włosami, nastrojami - po prostu jakbym zupełnie nic nie brała. Ale te tabletki to bardzo indywidualna sprawa, niekoniecznie każda dziewczyna musi mieć tak samo dobre doświadczenia jak ja. W każdym razie ja byłam zachwycona i gdybym znowu miała się zabezpieczać, to tylko z tymi tabletkami!

Witam, mam do sprzedania 4 listki Microgynonu po 20zł. W razie zainteresowania proszę o kontakt olcia.k@o2.pl Pozdrawiam

Gość hallllo bbbbb
odezwe sie zaraz na maila poczekasz chwilke?????

Witam mam pytanie w związku z microgynon 30. Proszę powiedzcie mi czy po tej 7-dniowej przerwie, gdy wezmę tabletkę 8dnia to jestem dalej zabezpieczona przed ciążą czy dopiero po kilku dniach?

Gość malinka1001
czekoladka1988 od razu, czytałam opakowanie, cały czas jesteś zabezpieczona, o ile bierzesz te tabletki regularnie.

Gość gość
Ja już biore je od 4 dni, czuję się fatalnie- śpiąca, nerwowa, nic mi się nie chce

Gość gość
Mi tez probowali wcisnac.

Gość gość
Nie zryjcie tego gowna. Wyj***c ginekolozki z kasy.zamiwcie online. Olac ginow co to przepisuja. Zrobili akt, by skupic microgynon 30 oraz symonette bo inaczej laska. Olac. Plan jest wypychania starych generacji. Potem Belary.

Gość gość
Kto przepisuje to stare g****o i kto dostał kasę? Microgynon 30/Microgynon 20/Belara tak to będzie szło

Gość gość
Microgynon 20 Symonette do gabinetów Bayer dowalono wypych Symphar - Symonette, tymczasem kolejne serie Symonette wycofują, proszę nie wciskać recept, spieszyli ze sprzedażą Symonette, bo kolejne serie są wycofywane