Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nie-naiwna

dostalam zaproszenie na pokaz poscieli

Polecane posty

Gość chyba nie-naiwna

Wy pewnie tez sie z tym spotkaliscie. w ladnym hotelu, kazdy dostanie prezent. czuje ze to lipa. napiszcie prosze co wiecie na temat takich pokazow. na prawde daja prezent?

Gość lolka ta od bolka
dostaniesz maal poduszeczke, czy np kolczyki

Gość chyba nie-naiwna
i oni tak kazdemu daja za free?nawet jak nic nie kupie?oplaca im sie to?i to wydzwanianie kilka razy w tygodniu.cos mi tu smierdzi, dlatego chce znac prawde, jak to jest od srodka.

Gość kaweczka34
nie wierze w to

Gość lulu159
Nie ma miesiąca żebym nie dostała przynajmniej po kilka takich ofert...moi znajomi bywali na takich "pokazówkach",prezenty to zwykłe tandetne pierdoły za 2 zł, a jak za 5zł to tylko dla wybranych w losowaniu...chodzi ogólnie o to,żeby robić spęd głupich i wciskać im rzeczy /różne/ za astronomiczne ceny czarując ich różnymi sztuczkami psychologicznymi...zawsze kilku osłów znajdą ;ten typ handlu zaczynał się chyba od zeptera? w kazdym razie wybór należy do Ciebie-pamiętaj jednak ,że Twój czas to tez pieniądz,gdy będziesz oferowała go jakiejś firmie sprzedającej pościel, artykuły zdrowotne...itp

Gość lulu159
To już są kpiny!!! Przed chwilą znowu zadzwoniono do mnie z zaproszeniem na pokaz pościeli wełnianych,mimo,że za każdym razem żądam ,by więcej nie dzwonić...Krwiopijcy!!!

Gość a ja tak sobie mysle zeby
pojsc na ta wizyte tak dla jaj, i zadawac im klopotliwe pytania. co Wy na to?juz sie naczytalam na necie jaka to banda oszustow, ktora zeruje na emerytach i mlodych malzenstwach.