Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja taka jedna

Oceniłybyście mnie?

Polecane posty

Gość Ja taka jedna

Jestem na diecie 1300 kcal. 1 Sniadanie: bułka ceimna z szynką serkiem białym i pomidorkiem 2 sniadanie : 3 mandarynki Obiad talerz warzyw na patelnie Podwieczorek : deser Satino, kawa z mlekiem, 3 ptasie mleczka i 3 delicje. ( jako uzalezniona od słodyczy- dziennie potrafie zjeśc 10 batonow- po tych 6 ciastakch było mi bardzo słodko) w końcu to co niedozwolone najbardziej kusi- pierwsze moje słodycze o d miesiąca.:) Kolacja: planuje serek wiejski:) Jak to ogólem wygląda?:)

Gość natalinaaaaaaaa
duzo

Gość żal po prostu żal
Od rana dobrze, a po wieczorem ogarnia Cię wilczy głód zamieniłabym te wieczorne słodycze na warzywa lub serek jełśi juz musisz jeść słodycze jedz je przed poludniem np jako drugie śniadanie, węglowodany czyli cukry łatwiej spalić przed południem, nie pójdą wtedy w biodra, jeśli skazuujesz słodycze wieczorem to sprawiasz że odłożą sie w postaci tłuszczyku bo organizm nie da rady ich spalić słodycze to bomba kaloryczna bo zawierają tłuszcz i cukier czyli to co najbardziej tuczy i najłatwiej zamienia się w centymetry na brzuchu, udach i biodrach

Gość Ja taka jedna
Za mało kcal? hmm...

Gość żal po prostu żal
nawaliłam byków, chodziło o to że zamień II śnaidanie z podwieczorkiem i będzie ok mało białka w tej dietce, może jakieś jajko do śniadania i usmażona pierś z kurczaka lub filet rybny do tych warzyw z patelni na obiad ?

Gość żal po prostu żal
gdy się je dużo białka, metabolizm jest szybszy, szybciej sie chudnie i mniej się czuje głód szukaj produjktów które mają więcej białka niż węglowodanów w składzie np serki wiejskie light, paluszki krabowe, tuńczyk w puszce w sosie własnym, jaja, filtety z mintaja i innych ryb, feta light (super do sałatek z warzywami na II śniadanie lub kolację)

Gość Ja taka jedna
Dziekuje bardzo "żal poprostu żal" Skorzystam z rady:) Zjadlam te słodycze bo zaraz lęce na 1,5 godzinny trening..

Gość wkoncuzchudllam5kg
to prawda ze szybciej sie chudnie jedzac duzo bialka!ja weglowodanow wogle nie moge juz strawic czuje sie taka napchana nimi bleee twoja diete to masakra jak w ogle mozna jesc takie swinstwo jak deser satino to przeciez sama chemia

Gość szpeca olewaj
szpec kazda diete ocenia na 2-, jedynie jego wlasna jest dobra

Gość szpeca olewaj
ciepłym moczem

Gość buziaczek27
bo zima ;-)