stalowo-oka 0 Napisano Grudzień 11, 2008 Witam Od kilku lat satarm sie zajsc w ciaze i nic mi z tgo nie wychodzi,postanowilam wybrac sie do kliniki invimed,wizyte mam w pon u dr.Ziolkowskiej....moze sa tu jakies dziewczyny,ktore leczyly sie w invimedzie u dr.Ziolkowskiej i moga sie na wypowiedziec czy sa zadowolone czy nie bardzo,czy zaszly w ciaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stalowo-oka 0 Napisano Grudzień 12, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarzynekk Napisano Styczeń 17, 2009 Ja chodze do do dr Ziółkowskiej i jestem zadowolona :) Pierwszw iwzyta byla taka sobie bylam nawet zdołowana ale pomyslalam ze pierwsze koty za ploty i poszlam na druga i bylo juz coraz lepiej a Ty miałaś juz wizyte :)? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zojke.ke Napisano Luty 11, 2011 jaz kolei chodze do dr Dowrniaka i jestem bardzo zadowolona, jakby ktoras z was miala pytania to prosze pisac na olenka84r@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach