Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwodniczy Aniołek

Półrocznica

Polecane posty

Gość bez przesady...
nie

Gość najlepiej jak ma 100 lat
daj mu poruchać, pod warunkiem że się spuści z jednego jajka:P

Gość anka1-1
wcale nie wymagane. wystarczy jak fajnie spedzicie wieczor mile slowa powspominajcie to pol roku zaplanujcie cos na przyszlosc zeby ten dzien nie byl taki jak kazdy bo wazna jest atmosfera a nie prezent to jest oczywiscie moje zdanei

Ty oburzałaś się, że ktos butelki wody nie chcial ci kupic, a on o półrocznice ma się nie oburzać? :o Hipokrytka

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Widzisz jak to milo? Ty roscisz sobie żądania o głupią wodę, a na rocznice o prezencie nie pamietasz.

nie musisz nic kupowac. jak juz to sie przymil do niego itd. jak sie zacznie obchodzic polrocznice to niedlugo tygodnice sie pojawia :D ;)

Gogi Bubu --->> Mi nie chodziło o fakt kupienia ale o to w jaki sposób mi odpowiedział. klaudka 27 --->> Pewnie, że nie. Ale to przyjemne uczcić całe pół roku bycia ze sobą.

Zwodniczy Aniolek - przyjemnie, ale prezentow nie musicie przeciez sobie kupowac. wystarczy zrobic cos milego dla tej drugiej osoby. Ale kazdy robi co uwaza. ja bym sie nie bawila w prezenty na polrocznice bo tak jak napisalam niedlugo sie jeszcze pojawi moda na obchodzenie tygodnia ze soba, dwoch tygodni, trzech...

"Ale to przyjemne uczcić całe pół roku bycia ze sobą." ale idąc tym tokiem myślenia pewnie równie przyjemne byłoby uczcić całe cztery miesiące razem, całe siedem miesięcy razem, całe osiem miesięcy ... :D mnie to po prostu troche śmieszy, ale nie złośliwie :)

no wlasnie mnie tez to smieszy i tez nie zlosliwie jak Aniolek napisala ze cale pol roku razem to sobie wyobrazilam pare siedzaca w restauracji i ona mowi: -Kochanie, jestesmy razem juz cale 5 dni i z tej okacji kupilam Ci prezent. On: Dziekuje. Ja tez Tobie cos kupilem by uczcic ten wyjatkowy dzien. ;)

juz cale 5 dni :D:D:D:D:D:D Nie no już bez przesady. Ale pół roku to raczej dość pełna data i dlatego. Oj myślę, że macie racje :). Prezent w takim wypadku raczej nie ma sensu. Kupię mu coś na rocznićę, oczywiście jeśli doczekamy :D

Gość __*sami*
jak nic nie kupiła to trudno na rocznice cos kupi

Gość __*sami*
zaśpiewaj Mu piosenkę z reklamy mersi mersi że jesteś tuuuuuuuuuuu :P

Gość __*sami*
chyb poszła szukać czekoladek:O:P