Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sonkaa

Banki chinskie a cellulit?!?! Czy dzialaja? Prawdy i Mity...

Polecane posty

Tyle sie o nich naczytalam , ze nie moge nic innego stwierdzic jak uznac to za cud sposob na cell..Czy sa dziewczyny ktore stosowaly ta metode i naprawde przyniosla efekty??? jak tak to juz jutro bede szukac w aptekach.

nie wierze ze nikt nie ma z tym problemu... mozemy sie podzielic doswiadczeniami...

Wszystko co powduje [polepszenie ukrwienia tej okolicy kotra jest zmieniona przez cellulit napewno wspomaga jego likwidowanie. Tak samo mozesz stosowac zwyklu krem i np masaz tej okolicy min 10 min dziennie, itp. A banki chinskie to tylko taka przyjemna wersja :)

z tego co wyczytalam to stosujac banki chinskie juz po kilku zabiegach widac roznice , a ja sie masuje niemal codziennie a efektow nie widac , przez te pogulki anty mam taki problem.. dlatego chce zakupic te banki . Wiec pytam o opinie.

Gość podnoszebociekawe

mam te bańki ale ich nie uzywam, bo kiedyś za mocno chyba wessałam :P i mi się porobiły siniaki :o Nie wiem czy sa efekty, nie byłam systematyczna :) Ale jak pamietam to chyba smarowałam uda oliwką i i jeździłam :D tymi bańkami Może to gdzies odkope i wypróbuje zwnowu tylko lekko :)

Ja tam moge miec siniaki , one kiedys znikna , tylko zeby ten okropny cellulit choc troche sie zmniejszyl.Ile takie banki kosztuja i czy je mozna kupic w aptece?

Gość ja slyszalam ze na cellulit
pomagaja rajstopy uciskowe.. ja zalozylam je dwa razy i nie wiem czy to nie autosugestia, ale jakby sie zmniejszyl a i uda wygladaja lepiej ;]