Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KICIUNIA MICIUNIA

ten swiat zwariowal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Czytam i czytam i nie wierze w to co widze .JEDNE Z was pisza ze zyja z kryminalistami , inne z mezami mimo ze maja kochanki , a jeszcze inne z Turkami i Arabami ....Kobiety czy wyscie powariowaly nie macie szacunku do samej siebie???????????----------

Gość Bebe*
Kazdy robi to co uwaza za słuszne, niektore kobiety sa poprostu naiwne inne zdesperowane..mysle ze to dostateczny powod.

Gość a nie wydaje sie wam ze
no ale co cie boli w tym, ze ktos inny marnuje sobie zycie? sama znam takie przypadki, ale w zyciu by mi do glowy nie przyszlo ich nawracac, to ich sprawa dzieki temu swiat jest ciekawszy:D

Gość mimik22
a moze poprostu boimy sie zostac same/

Gość jesli nie wiesz
co ma desperacja wspolnego z brakiem szacunku do samej siebie to znak, ze jestes kretynka

Świat nie zwariował, świat jest jak najbardziej w porządku,chciałaś chyba napisać, że to z ludźmi jest coś nie "halo" Żyj tak jak lubisz i innym na to pozwalaj, patrz na siebie, na swoje życie.

Gość karoolek...
kiciunia miciunia - a ty jak zyjesz ?

Gość jesli nie wiesz
znaczy uwazasz sie za lepsza czy o co biega?

każdy żyje jak chce i nic Ci do tego, lepiej kontroluj swoje życie bo jak się za dużo wtrąca w czyjeś to się nie widzi swoich wad, nie trzeba wszystkim przytakiwać każdy ma swoje zasady, ale dopóki się nie krzywdzi innych to w życ można jak się chce:)

Gość jesli nie wiesz
to nie rob tego a przyszlas sie chwalic czy co chcesz osiagnac?

Gość hej xxyyxx
ośmieszasz sam siebie :classic_cool:

Gość jesli nie wiesz
no imperia klania sie nisko - widac musi miec powod ;-)

Gość Bebe*
jesli nie wiesz- nie wyzywaj kogos od kretynek jesli nie rozumiesz czyjegos toku rozumowania, to swiadczy o twoim ograniczeniu. Kobiety nie raz sa zdesperowane.. tzn brakiem seksu, partnera, samotnoscia, obawa ze zostana same dlatego staja sie latwowierne i wciagaja w niekorzystne dla nie układy. Co do autorki tekstu, wydaje mi sie ze jestes troche zbyt grubiańska.. nie mozna generalizowac ze turcy czy arabowie to ktos gorszy niz my (chodz ja nie przepadam za ich mentalnoscia i sposobem traktowania kobiet) tak samo ludzie w wiezieniu, kazdy ma prawo popelniac bledy najwazniejsze by sie na nich uczyc.

Gość jesli nie wiesz
jesli nie wiesz- nie wyzywaj kogos od kretynek jesli nie rozumiesz czyjegos toku rozumowania, to swiadczy o twoim ograniczeniu. w ktorym miejscu uwazasz, ze nie rozumiem toku rozumowania? w tym, ze desperacja nie prowadzi do braku szacunku?? :-)

Gość taka jedna ja......
Ja żyję z klawiszem, to źle, czy dobrze?????

Gość hej xxyyxx
uważaj, bo jeszcze wezmę to do siebie xD

Gość Bebe*
DESPERACJA PROWADZI DO NIECODZIENNYCH ZACHOWAN ZAZWYCZAJ JEST TO ROZPACZ I PRZERAZLIWA CHEC ZASPOKOJENIA UCZUCIA BRAKU CZEGOS. To co nazywasz brakiem szacunku do samej siebie przypuszczam ze dla Ciebie oznacza ze kobieta decyduje sie na seks z kims kto albo: -nie jest tego wart -nic do niego nie czuje -sex tylko dla przyjemnosci -z turkiem arabem murzynem (jesli jest sie rasista) Kobiety decydujace sie na to albo: -sa nimfomankami -sa wyzowolone i uznaja sex tylko dla przyjemnosci -w desperacji szukaja bliskosci,oparcia, partnera chodz na chwile by zapsokoic to uczucie. Zrozumiales/as?

Gość jesli nie wiesz
bebe wystarczy troche poczytac wypowiedzi kobiet na tym forum i poobserwowac zycie dookola i: desperacja prowadzi do zachowan, ktore ujawniaja desperacje a to prowadzi w prostej lini do bycia z facetem, ktory te desperacje wykorzysta dla wlasnych celow a to z kolei prowadzi do braku szacunku do takiej kobiety a to juz w prostej linni dowodzi, ze kobieta siebie nie szanuje zrozumialas?

Gość Bebe*
Moge zapytac czy jestes kobieta czy mezszczyzna? Wiele by mi Twoja odpowiedz wyjasnila. :)

Gość jesli nie wiesz
mozesz zapytac ale najpierw odpowiedz czy zrozumialas czy nie? :-)

Gość Bebe*
Zrozumiałam co masz na mysli i zauwazylam tendencjie jakie zawyczaj maja panowie... dlatego pytam :)

Gość jesli nie wiesz
nie ma jak madry i bystry wniosek autorki :-)

A MOZE NIE MAM PRAWA SIE WYPOWIEDZIEC??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!