Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość druhnna

WESELICHO W ZIMIE

Polecane posty

Gość druhnna

czy ktos ma doswiadczenia z zimowego weselicha? :) bo mnie wlasnie takowe juz wkrotce czeka :) do tej pory bywalam tylko na weselach ktore sie odbywaly letnia pora :)

Gość kotka222
witaj! ja byłam 2 lata temu na weselu w zimie(koniec grudnia) i powiem ci że odbyło sie wszystko bez problemu. zresztą nie widzę w ogóle problemu w jakiejkolwiek porze roku, w zimie przynajmniej nie ma upału.

Gość druhnna
hehe ja nie mam jeszcze doswiadczenia weselnego w tej porze roku:) nie wiem za bardzo jaka kreacje przygotowac na ta okazje, pogoda jest zmienna wiec dzis moze byc sucho a jutro sypnie sniegiem :)

Gość kotka222
jeżeli chodzi o kreacje to masz nawet większe pole do popisu niz w lato bo w sklepach teraz roi sie od sukienek na sylwestra i studniówki, w zimie sukienka może być ciemna(nie czarna) i połyskująca, do kościoła ubierz kozaki a na weselu przebierz na jakieś lżejsze buty.

Gość druhnna
wlasnie z tym jest problem, bo moze i jest duzy wybor ale w wiekszosci czarnych sukienek a wiekszosc osob ktore pytam o zdanie mowi ze czarny nie pasuje :/ zapomnialam dodac ze jestem swiadkiem wiec kontrast miedzy suknia panny mlodej - biela a czernia bylby chyba zbyt duzy

o kolor zapytaj najlepiej PM , żeby niedomówień nie bylo. Ja np. byłam bardzo zadowolona, że moja świadkowa miała kremową sukienkę (ładnie to wyglada na zdjęciach :) ), czerni bym raczej nie chciała, ale może Twoja PM ma inne wymagania..

Gość druhnna
PM pozostawila mi wybor koloru, mam jej tylko dac znac zeby bukiet zamowila pod kolor