Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuu...

Zostałam 20 letną starą panną O

Polecane posty

Gość alfabetagama
nie martw sie.dzis 'stare panny' okresla sie mianem singli. 20 lat to kwiecie wieku,glowka do gory;*

Gość aaaaaaaaav
ja jestem 21 latnia stara panna:O i kto ma gorzej?

Gość buuu...
Pokłóciłam się dzisiaj z mama :O Bo żywcem wciskała mi faceta do łóżka przynajmniej takie odniosłam wrażenie :O Mam dobrego przyjaciela, no ideał faceta mądry, oczytany z dużym poczuciem humoru ponoć przystojny choć nie wiem bo w ogóle nie postrzegam go jak faceta :( traktuje go jak brata! Za to dla mojej mamy to idealny kandydat na zięcia i na moje tłumaczenia ze miedzy nami po prostu nie ma chemii odpowiedziała mi że dopóki się nie przekonam nie będę wiedziała :O Rozstałam sie po 3 latach związku mam dość facetów chce być sama a mija mama tego nie rozumie :O wali tekstami typu że jak mam bułkę to chce hałwe albo że mi już całkowicie odbiło po rozstaniu :O A ja sie pytam co jest dziwnego w wolnej 20latce :(

Gość alfabetagama
slonko nic dziwnego!!! chalwa bywa lepsza od bulki;p nie daj sobie wcisnac kogos na sile kto cie nie interesuje.widze nasze mamy maja duzo wspolnego-cel:wydac dziecko za maz.

Gość a drugi cel
to mieć wnuki ;)

Gość aaaaaaaaav
a moze chalke?:)

Gość alfabetagama
stwierdzenie jak najbardziej pocieszne;p wolicice bulke czy chalwe?

Gość buuu...
Ja rozumiem że jak ona była w moim wieku to ja już byłam na świecie a moja mama była mężatką ale ja nie chce takiego życia :O Nie chce w tym wieku pakować się w związki które teraz mnie tylko ograniczają tym bardziej w pieluchy :O Wiem że Mama chce dla mnie jak najlepiej bo mój przyjaciel to naprawdę wspaniały człowiek na którego zawsze mogę liczyć i naprawdę rzadko kiedy można trafić na tak dobrego faceta no ale ja naprawdę kocham go jak brata i tak go traktuje :O a mamy tekstów już tak mam dosyć że chodze po domu z mp3 na uszach żeby jej nie słuchać :(

Gość buuu...
może chałka już nie pamiętam :) ja odpowiedziałam że w takim wypadku ja chce umrzeć z głodu :(

nie wiem jak można sie uwazać za starą pannę w wieku 20 lat. Starą panną określa sie kobiety, kótre mają wiecej niż 27 lat i są same. O!

Gość spi
A ja myślałam że stare panny to kobiety które mają 28 lat, 3 miesiące i 1 dzień. :O

Gość buuu...
Ale ja się nie uważam za stara pannę :P Moja mama się zachowuje jakbym nią była i trzeba by mnie było jak najszybciej za mąż wydać :O

Gość tak już jest
miałam to samo. Koszmar. Nie daj się. Żyj swoim życiem , nie zwierzaj się mamie. Masz całe życie przed sobą. Moja córka ma teraz 26 lat i ja nie namawiam jej do małżeństwa bo uwazam że to jej życie i jej wybory.