Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liliana22

MEGA KOŁTUNY

Polecane posty

po myciu nie moge rozczesac wlosow, mimi ze staram sie myc je tak zeby za bardzi cih nie czochrac, recznik tylko przykladam do wlosow zeby woda wsiakla bo jakbym zaczela normalnie wycierac to juz musialabym obciac wlosy z powodu tych koltunow. Mimo ze po kapaniu rozczesze wlosy, rano to samo to w ciagu dnia i tak mi sie robia i to takie powazne ze nieraz musialam obciac. Kupilam sobie balsam ulatwiajacy rozczesywanie w aptece i nic nie pomaga a dalam za niego 30zl!! Dodam, ze chyba najlepsza odzywka czy cokolwiek bylaby ze spokiwaniem bo moje wlosy tez maja tendencje do przetluszczania sie wiec nei chce ich za bardzo obciazac.

Kup sobie z Matrixa szampon i odżywkę wygładzające. Sleek look. Rewelacja, włosy są bardzo miękkie. I nie do końca masz przetłuszczające się włosy, ale na długości suche i szorstkie.

rozczesuj włosy przed myciem, jak są mokre łuski są otwarte i się niszczą. używaj balsamu do spłukiwania, wmasuj we włosy, potrzymaj1 minutę i spłucz. mokre włosy rozczesuj grzebieniem z szerokim rozstawem zębów. ja nawet jak mam mega skołtunione włosy i używam odżywki to nie ma bata, żeby kołtuny się nie rozplątały :D

kurcze robilam pasemka tyle czasu i wlosy mialam spoko, od pol roku nic nie robie z wlosami i mam przesuszone koncowki, myslicie ze dlatego ze mam suche kocnowki robia sie koltuny? nie chce ich obcinach bo bardzo wolno mi rosna a zapuszczam:(

moze ktos jeszcze ma pomysly? kupilam dzis odzywke ulatwiajaca rozczesywanie z GlisKur i tez lipa:(

Gość panasonic lumix ls80
idz do fryzjera zetnij suche końcówki. umyją ci włosy i naodżywkują porządnym szamponem- zobacz czy fryzjer da rade rozczesać. ewentualnie zainwestuj i kup tam odżywke. glis kury loreale te zwykłe to o d..potłuc. kup fryzjerski szampon, albo dove ten granatowy. ale podstawa to obcięcie wysuszonych końcówek.