Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piiiiiter

Dziewczyna jest w ciąży z poprzednimfacetem jak namówić ją do aborcji aby niezra

Polecane posty

zranić jej uczuć To miłość jeszcze z liceum Zeszliśmy się po 8 latach przez które nie mogłem o niej zapomnieć.

Gość sam załatwiasz lekarza
A ją w ostatniej chwili informujesz że musi to zrobić dla waszego współnego dobra...

powiedz że : nie będziesz mógł pokochać ani tolerować cudzego dziecka

Gość stop aborcji

Gość alfabetagama
ja bym cie nie chciala jakbbys nie akceptowal mojej przeszlosci.zastanow sie,

są sytuacje w których nie ma wyjścia a takie dziecko niszczy związek i przyszłość matki

trudno akceptować że inni posuwali twoją żonę i inwestować w efekty tego posuwania

Gość Mów o przyszłości

Gość alfabetagama
to co ddziewczyna z dzieckiem nie ma szansy na ponowna milosc?? jak sie kocha to bezgranicznie i bierze sie czlowieka ze wszyztkim co ma.pomysl bedziesz mial wplyw na to dziecko od najmlodszych lat.nie wiezy krwi sa najwazniejsze. no chyba ze dziew.chce usunac.to luzno,ale nie podejmuj tej decyzji za nia.

Gość ejze p1003
koles wysterylizuj sie, przynajmniej nie bedziesz powielac bezwartosciowych genow.

Gość Dziewczyna jest w ciąży
Czytajcie ze zrozumieniem!!! on nie pyta co ma zrobić z tym zwiazkiem tylko pyta jak delikatnie zasugerować dziewczynie aborcje......a wy tak daleko z myslami wybiegacie typowe dla kafeeeeee

Gość cosinussss
nie wiem czy sugestia aborcji bedzie dobrze wrozyc ich zwiazkowi.

Nie zależy mi na wpływie na to dziecko poprostu nie chce cudzego w swoim mieszkanku dwa pokoiki 40 razem 40 m weź żyj, a jeszcze własne.

No właśnie żeby później nie wyżywała sie na mnie bo to też nie wróży dobrze związkowi

Gość Dziewczyna jest w ciąży
A czy ona wspominała o aborcji??? może ona chce to dziecko? a wiesz jak zareaguje jak jej powiesz o aborcji? albo uzna ze to dobry pomysł albo wiecej moze nie chciec cię widzieć

Gość ejbisi
Rzeczywiscie to trudna sytuacja i przerosła cię. Zresztą nie potępiam cie, nie kazdy jest zdolny wychowywac cudze dziecko. No ale czy ona cos wspominala o aborcji? Bo jak ona chce urodzic to dziecko, albo sie waha czy usunac to od razu mowie ze nic z tego waszego zwiazku nie bedzie bo ona zawsze cie bedzie obwiniac.

Gość 0987654321123
zalosny jestes.cudzego na 40m. oby ta dziew.szybko przejrzala na oczy i rzucila sie czym predzej.

Ona nie może usunąć Ja nie mógłbym wychowywać TO rzeczywiście nic z tego nie będzie-to pesymistyczne rozwiązanie

Gość do xxyyxx
wezze przymknij ta zalosna gebe bo twoje posty swiadcza tylko o twoim niedorozwinieciu.

nie rozumiem jednego, jak dziewczyna jest zapylona, to po co się pchasz między tryby jak maszyna chodzi? Chciała złapać tamtego na ciążę i zrobił ją w trąbę, czy była na tyle głupia i nie zabezpieczyła się?

Właściwie to w liceum ja byłem tym pierwszym, spróbowała z innym i nie najlepiej to się skończyło(to nie mydło nie wymydli się)

Gość a co to za roznica kto byl
jej pierwszysm? :O prawda jest taka, ze jest w ciazy z kims innym i albo podolasz i przygarniesz ja z dzieckiem, albo o niej zpaomnij bo jesli ma leb na karku to nie usunie coazy tylko dlatego, ze jakiemus kolesiowi sie to nie podoba :O ja w kazdym badz razie postawilabym na siebie i dziecko, a nie zachcianki faceta. nie chce trudno.

Gość masz racjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
wspolczuje ci,, bedziesz ja odbieral ze szpitala z dzieckiem przywieziesz do domu zarabial na cudze dziecko wracal codziennie z pracy zmeczony a ona bedzie wychowywac dziecko tego drugiego!!!! bedziesz gdy bedzie potrzebowalo twojej pomocy w chorobie w zdrowiu\\\\nie paluj sie w to , zaszla to niech je wychowuje z tym drugim - bo to on zawsze bedziejego ojcem ty bedziesz zapierdalal na jego dziecko a on bedzi eweekendowym kochajacym tatusiem , ona bedzie zawsze go tolerowac BO TO OJCIEC szlag cie trafi ja to znam .. spierdalaj jak najszybciej

prawiczek czy ty kurwa wszedzie sie walesasz? znajdz wreszcie kobiete i sobie ruchnij bo zwarjujesz od tego kafe!

Gość a co to za roznica kto byl
:D

Gość dasasd
Po prostu powiedz jej, że ta sytuacja Cię przerosła. Ze ma wyskrobać bo inaczej koniec między wami.

Gość ale zajebisty temat
Samo wspomnienie o zabiegu może sprawic, że dziewczyna od Ciebie ucieknie. I będzie miała rację. Myślisz, że na trupie dziecka da się zbudowac szczęście??????? Nie sądzę. Nie oceniam Cię źle, masz prawo nie akceptowac dziecka innego faceta. Ale za bardzo nie masz wyjście... Choc zawsze możesz odejśc...

zastanawiasz sie czy ja zranisz? a ona cie nie zranila?skad wiesz ze jest z toba tylko po to gdyz nie ma innego wyjscia?