Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna88

chciałabym, chciała, tak bardzo chciała...

Polecane posty

Gość taka jedna88

chcialabym usłyszeć kocham, zależy mi na Tobie albo lubię być przy Tobie. Czy Wy też tak macie?:(

do Autorki: to powiedz mu to, ż chcesz aby tak do ciebie mówił... ach te relacje... międzyludzkie

Gość ruchnij kota
jasne, ze tak mamy. na pocatek to nawet nie musi byc kocgam Cie, nawet nie chcialabym niech powie: uwielbiam Cie. niech sie spelni!

Gość taka jedna88
nie mam nikogo a więc nie mam komu o tym powiedzieć. Dzisiaj spotkałam się z moja przyjaciółką później odprowadziłam ją do akademika jej chłopaka. Ojej jak on na nią patrzy i ja kocha...:)normalnie rozbudziła się u mnie zazdrość...kurcze a już się cieszyłam ze takie uczucia się mnie nie imają... :(

Gość ruchnij kota
kochana, to normalne, ze lapiemy doly co jakis czas i to nic zlego, przejdzie;) fajnie, ze tak ja kocha, jednak spojrzenie wiele mowi.

Gość taka jedna88
no ale ja nigdy nie byłam zazdrosna...co się dzieje ze mną...wrrrrr....

Gość ruchnij kota
no ale jestes zazdrosna w ten sposob, ze chcialabys, zeby on ja rzucil, czy bardziej, ze po prostu tez bys chciala zeby Twoj facet Cie tak kochal? bo to 2 jeszcze nieszkodliwe.

Gość taka jedna88
no ale ja nie mam faceta i tak się zastanawiam czemu. Przecież nie jestem zarozumiała, ani głupia, ani super piękna, ani super brzydka. Raczej to drugie ta dwójka jest moimi najlepszymi przyjaciółmi.