Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tilli-tilli

facet w ciazy........slyszeliscie o tym?

Polecane posty

dzisiaj o godzinie 22 (czasu polskiego) leci na angielskiej TV Channel 4 program o mezczyznie ktory byl w ciazy i urodzil dziecko... czy wy o tym slyszalyscie??????????? czy mnie to ominelo???? opowiem co i jak jak ogladne program....

Gość ejbisi
Moze hermafrodyta? Tzn ze ma i to i to. Polecam film XXY o hermafrodycie.

pisało kiedys o tym na interii albo onecie..to nie jest prawdziwy facet..on kiedys byl kobieta... tylko przeszedł operacje zmiany płci..byly jego zdjecia zona itp... takze kiedys byl kobieta i dlatego mogl (a) byc w ciazy bo nie wiem jak to nazwac on czy ona hehe:)

dla mnie tez jest to chore no ale coz..po co zmienial plec na meska jak teraz chcial(a) dziecko rodzic..bezsems...jesli pragnal byc facetem to powinien sobie uswiadomic ze facet dzieci nie rodzi tylko kobieta

Jesli chcecie wiedziec to on jest znow w ciazy a pierwsze dziecko jest juz wieksze (dwa lata czy cos takiego, nie wiem juz dokladnie) a zaszedl w ciaze chyba dlatego, ze jego zona nie mogla albo nie chciala. Tu w Austrii mowiono o nim juz jakis czas temu a kilka dni temu byl znow wywiad z nim na zywo w Niemczech, byl zaproszony do studia. On ma jeszcze macice i jajowody i dlatego mogl zajsc ;) Ale np. Biust sobie zlikwidowal operacyjnie, byl kiedys bardzo ladna dziewczyna.