Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wera87

po jakim czasie można pójść z chłopakiem do łóżka??

Polecane posty

Gość Wera87

Może ktoś mi powie po jakim czasie spotykania się z chłopakiem mogę pójść z nim do łóżka, aby nie wyjść na łatwą?? Ja zrobiłam to na 14 randce, ale mimo to wydaje mi się że stracił zainteresowanie moją osobą.

Gość powiem tak________________
to nie chodzi o ilość spotkań i czas jaki upłynął, tu chodzi o relacje między wami, o to czy się kochacie bo jak Cię kocha to nie będzie uwazał cię za łatwą nawet jak zrobicie to po miesiącu

Gość KWAK KWAK KWAK
po 8 latach

Gość hj
ja zrobilam to na 1 randce... bylam wtedy dziewica... nie bylismy para ale znalismy od dziecka... do tej pory jestesmy razem.. minelo juz 4 lata

Gość Psychorożka
zgadzam się z "powiem tak" jeżeli chłopak cię kocha to nie uzna Cię za łatwą. a czas - zrobicie to wtedy kiedy oboje bedziecie to czuli i chcieli tego :)

Gość po slubie koorvy

Gość Wera87
po ślubie... Hmm... trochę długo. Faceci nie czekają do ślubu, dymają jak tylko mają okazję, a od nas oczekujecie dziewictwa. Śmieszne!!!! Nie sadzę aby łączyła nas miłość, prędzej zauroczenie, za krótko ze sobą byliśmy.

Gość Wera87
Będąc z nim na 13 randce (jak pech to pech :( ) widziałam, jak wymykał się do wc , ale ...nie do męskiego, potem wracał jakiś taki odmieniony, a chwilę przed nim wychodziły trzykrotnie laski (za każdym razem inne), też sprawiające wrażenie jak gdyby przed chwilą spotkało je coś niesamowitego i wpatrywały się w nas krótką chwilę, ale tak intensywnie, aż mi ciary przebiegały, ale jednocześnie mnie to kręciło aż wreszcie musiałam złapać go za krocze i był jeszcze mokry :)

Gość Wera87
niektórzy ludzie są jednak porierdoleni Nie stać cię na orginalność, że podszywasz się pod innych?? Pajac!!

Gość 007tytus
To zależy od preferencji indywidualnych, ale te dwie kawy trzeba wspólnie wypić :-)

Gość paso_zyt
po jakim czasie????........ja mysle ze po 20:00....jest ok:))))

Gość panna nienaganna
wydaje mi się, że to kwestia całkowicie indywidualna. Bo tak naprawde nie chodzi tu o staż związku tylko o stan emocjonalny partnerow, o to jakie maja ze soba stosunki, czy sa na to gotowi, czy to ich pierwszy raz... jest wiele czynnikow. niektorzy preferuja przygodny seks, wtedy o stazu mowy raczej nie ma ;)