Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj ddda

wkurzaja mnie zagrywki damsko meskie

Polecane posty

Gość oj ddda

jakies odpisywanie na esa specjalnie pol dnia zeby nie wyszlo na to ze sie zbyt duzo mysli o tej osobie i ze zalezy. wiem ze to glupie i wkurza mnie to u facetow a z drugiej strony tez czasem tak robie. nie wiem kto to wymyslil

Gość fffsfff
ojj tak to glupie :O sama tak niejednokrotnie robilam.... obecnie moj "znajomy" pogrywa ze mna w ten sam sposob :o a ja gorsza nie bede :P wlasnie czeka druga godzine jak milcze i widze ze zaczyna glowkowac, bo kolejny es przyszedl :D pewnie zaskoczony ze nie odpisuje na pstrykniecie palca :)

Gość oj ddda
ja mam sytuacje z bylym ze zerwalismy( mamy lekko wybuchowe charaktery,obydwoje zawzieci) no i wczoraj tak wyszlo ze sie spotkalismy przypadkiem kolo mojego domu (znaczy sie chyba maczal w tym palce moj szwagier) i jakos tak wyszlo ze postanowilismy sie spotkac i wczoraj mu napisalam esa ze mozemy pojsc np do clubu albo gdzies,bo wczesniej zaproponowal wyjscie i mija wlasciwie jeden dzien i nie odpisal. a gadal z szwagrem ze chcialby wszystko naprawic itd. nie wiem,skoro sam sie nie odzywa tyle czasu to chyba nie ma sensu.nie mam ochoty bawic sie w jakies gowniarskie potyczki.juz mnie to nudzi

Gość omishu
otżesz kurwa mac! Ale w macie nakielbasione w głowach kobiety. Pusczacie takie zagrywki,a pozniej placzecie,ze facet sie nie odzywa. Ale głupie szmiry z was. Żal. Pozdro