Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopap

Co zrobić z tą znajomością?

Polecane posty

Gość Chłopap

W sumie znamy się dopiero 2 dni, ale po prostu super się rozmawia, żartuje i w ogóle. Poznałem ją na czacie i okazało się, że pochodzi z moich stron i nieraz jeździmy tym samym autobusem na studia. Tzn. ja jej nie pamiętam, ona też mnie, bo rzadko jeździmy, a jak już to kiedy indziej. Ale ważne, że tym samym autobusem ;) No i tak fajnie się gada, nawet już drobne sprośności, ale nie chamskie, takie dla żartu. Z tym, że ona ma 23 lata, ja 20. Jestem pewnie głupi, ze w ogóle coś sobie myślę, nie wkręcam sobie, ale myślę :P To raczej marzenie, bo nie wyobrażam sobie tej całej sytuacji, ale chciałbym ją chociać pocałować, o czym nawet gadaliśmy na gg ;) O całowaniu ogólnie.

Gość dzizas
heh typowa znajomsoc netowa.pls nie nakrecaj sie bo moze wam nic nie wysjc .wiem bo sama przezc to przecchodzilam..

Gość Drapiac sie po dupie
Eeeeh niemoge na takie cos.... Wez zbij sobie konia cioto ! 2 dni gadacie przez internet. Nie no ja wysiadam na takie coś... Co za pokolenie zryte....

Gość Chłopap
Dlaczego niby prowokacja? ;/

Gość Olka..
ja bym sie na twoim miejscu tak nie wkrecala. laska mogla chciec sie tylko zabawic na czavie, poflirtowac, a ty bedziesz teraz myslal o niej dniami i nocami. tyo nie ma sensu. poczekaj , zobaczysz czy ta znajomosc przetrwa, dopieto wtedy bedziesz sie nakrecał!

wczoraj tak bardzo przeszkadzała cię ogromna różnica wieku - aż 3 lata!!!!!!!!!!!!!!!! a dziś się zastanawiasz co dalej?

Gość Chłopap
Nie będę myślał nocami, jestem tylko ciekawy, nie wiem co o tym myśleć.