Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja12

kocham meża a miedzy innymi kochanka.POMOCY!!!!!!1

Polecane posty

Gość kaja12

Mam wielki problem mam meza długi starz 6 lat po slubie spotkałam na swojej drodze bardzo fajnego meżcyzne w którym sie zakochałam nie chce odchodzić od meża mamy dziecko co mam zrobić ten drugi mezczyzna daje mi dużo czułosci itp.nie doszło miedzy nami jescze do niczego więcej oprócz pocałunków.....JESTEM ZAKŁOPOTONA KTOŚ MIAŁ PODONĄ SYYTUACJIĘ JAK TO ROZWIAZAĆ?

Gość Olka..
6 lat to nie jest wcale dlugi staz (nie 'staRZ').! sama piszesz ze nie chcesz odchodzic od meza.. postaw sie na chwile w sytuacji meza, pomysl co bys czula, czy chcialabys zeby odszedl.. czy zeby cie oszukiwal nadal..

Gość sour cream
Samo sie rozwiaze, jak sie afera wyda; beda, to optymistyczna wersja, dwa rozwody, ale raczej bedziesz zalowala, jesli doczegos wiecej dojdzie niz tylko pocalunki; z doswiadczenie ci radze-wycofaj sie;

Gość kaja12
A jakbym dala im dupy 2 na raz?Jak myslicie?

Gość jesli nie wiesz
kolejna debilka

Gość Kaja12
dzięki za miłe odpowiedzi i szczere przede wszytkim...no co do tego ze afera sie wyda no to raczej moge być spokojna nikt o tym nie wie poza mną i nim...wiem tez nie chciałabym być w takiej sytuacji aby maż mnie oszukiwał ale ja go bardzo kocham i nie wyobrażam sobie życia bez tego drugiego faceta tak jest fajnie jak sie widzimy on mnie zawsze wysłucha i doradzi a mąż już tak nie potrafi i tego mi chyba brakuje...

Gość Kaja12
PROSZE SIE NIE PODSZYWAC.... JA WIEM LICZĘ SIE Z TAKIMI KOMENTARZAMI TYPU DEBILKA..ITP

Gość Kaja12
kocham oby 2och ..moze meza bardziej...Ale sex z nimi dwoma..moze cost rozwiaze

Gość jesli nie wiesz
posluchaj idiotko, nie mozna miec wszystkiego czy ci sie to podoba czy nie, jesli to nie jest to, ze zwyczajnie masz ochote dawac dupy na boku tylko widzisz jakies tam wady meza, to badz pewna jednego a w zasadzie dwoch rzeczy: 1 - kochanek z pewnoscia tez ma wady 2 - jak sie dowie maz lub zona kochanka to stracisz i meza i kochanka wybor jest jak zawsze twoj, ale naturalnie mozesz wspierac sie innymi idiotkami, ktore zapakowaly sie w taki uklad

Gość Olka..
Ale towim mezem jest ktos inny! jesli nie chcesz zniszczyc zycia kilku osobom to sie wycofaj z tego! co ci po tym jak ciagle bedziesz sie dobijala wyrzutami sumienuia, ktore beda coraz wieksze.. albo postaw wszytsko na jedna karte, na szczerosc-i zwiaz sie z tym ktorego kochasz.. tyle ze to jest wielka niewiadoma..

Gość Kaja12
do wyjaśnień dadam ze kochanek jest kawalerem nie ma żony ani narzeczonej

Gość jesli nie wiesz
olka, kolejna madra, ktorej wypowiedz jest tak gleboka i przemyslana ze.....brak slow

Gość sour cream
Bez urazy, ale nie wroze Ci nic dobrego; nie jestescie zdolni do milosci, Ty, Twoj maz tez raczej nie; moze to nawet nie chodzi o nieumiejetnosc kochania, lecz raczej o brak predyspozycji do tworzenia zwiazku. Moze lepiej sie skup na tym co rzekomo kochasz; radze siegnac do fachowej literatury, a jest tego zatrzesienie; powodzenia

Gość Kaja12
Chyba wybiore kochanka..maz juz sie troche znudzil:(

Gość Kaja12
to wyzej to nie ja napisałam WSTRĘTNY PODSZYWACZ .. PS..MASZ Z TEGO RADOCHE TO PODSZYWAJ SIĘ DALEJ..IDIOTO!!

Gość jesli nie wiesz
patrzac na sam temat..."kocham meza a miedzy innymi kochanka.pomocy" to nalezaloby autorke zwyczajnie ustrzelic, bo szkoda na naszej planecie cennego powietrza

Gość Kaja12
JEŚLI NIE WIESZ---OCO CI CHODZI?

Gość Kaja12
ZŁOTY---Dlaczego odrazu kórwa i larwa..przeciez jescze nic takiego nie zrobiłam gdybym była kórwa pewnie przespałabym sie znim pierwszego dnia a tak nie było i na razie nie bedzie:)

Gość sour cream
No tak "jesli....", wytlumacz sie, nie wszyscy sa tak "lotni" jak Ty;

Gość Pati....
Kaja, nie tlumacz sie osobom, ktorych slownik jest tak ubogi! jak niektorzy nie potarfia nic wiecej napisac poza 'koorwa' i 'idiotka' to wspolczuje poziomu inteligencji:) wiesz co.. mysle ze ze zle robisz. malzenstwo to nie jest zabawka. jedna sie nie podoba to sie pobawie druga. poza tym masz dziecko.. sama nie chcialabys byc oszukiwana. ja bym sie na twoim miejscu wycofala poki bedzie za poznio. jesli sie bedziesz z nim spotykac to do seksu dojdzie predzej czy pozniej. to bedzie szlo dalej i dalej. coraz bardziej sie bedziesz zakochiwac. i bedzie ci trudniej! to bez sensu. wiem ze uczucia to uczucia ale jest jeszcze rozum ktory powinien nam wysegrowac co mozna a czego nie. wiem ze to jest trudne. sama bylam zakochana w zonatym mezczyznie. i wiesz-jak tylko zorientowalam sie ze cos czuje i ze on takze to odwzajemnia to zerwalam z nim wszelkie kontakty. on normalnie zostal z rodzina.. a moze ma kogos na boku. nie mam pojecia. w kazdym badz razie mnie nigsdy nawet nie dotknał.. rodzina to swietosc!!! i jesli sie chce to mozna przeciwdzialac uczuciom, i zapomniec z czasem... mi sie udało.

Gość Kaja12
NIE PODSZYWAJ SIE IDIOTO!!Wrrr....Zrobie co bede chciala...racja to racja qwa niece jestem...MAM poprostu dosc..albo mojego meza..ktory mnie.. nawet zadowolic niece moze..albo kochanka.ktory jakbym burza wtwrgnal w mojego zycie

Ty masz męża i jego masz kochać a nie całować się z jakimś kolesiem :o :o ZDRADZIŁAŚ :o :o powiedz to mężowi ciekawe czy będzie zadowolony jak Ci brakuje czułości pocałunków to porozmawiaj z mężem.

Gość jesli nie wiesz
No tak "jesli....", wytlumacz sie, nie wszyscy sa tak "lotni" jak Ty; a z czego mam sie tlumaczyc?

Gość sour cream
Autorka tematu nie rozumiala co piszesz, zapytala : o co ci chodzi? Nie mowilam, ze masz sie z czegos tlumaczyc, a jedynie moze w bardziej bezposrdni sposob przekazac, co masz jej do zarzucenia; zreszta niewazne, jestes, jak sadze niezmiernie czyms wzburzony/a; nie dociekam, ale mam swoje podejrzenia;

Gość jesli nie wiesz
nie jestem niczym wzbrzony a to co mialem do napisania napisalem a nawet wypunktowalem, czegos nie rozumiesz? to wyjasnie, martwisz sie ze autorka nie rozumie? mysle, ze zna jezyk polski (wiem wiem trudna jezyk) :-)

Gość sour cream
Ja zrozumialam wszystko doskonale; masz racje, nie powinnam wystepowac w roli "rzecznika" zalozycielki topiku; dziekuje za mila wymiane zdan, jak rowniez za dalsze wyjasnienia;

Gość Kaja12
Dzięki wam wszytkim za wypowiedzi dało mi to dużo do myślenia ale nie wim co zrobie trudno mi sie ztym wszytkim pogodzic .POZDRAWIAM

Gość ale zajebisty temat
Każdy (-a) zdradzacz (-ka) zaczyna na "miłości", a kończy w rynsztoku.

Gość co ty pleciesz
hellooo wogule nie!! autorka ma problem a nikt nie potrafi jej pomóc..no przykro mi bardzo ja sie nie wypowiem bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji