Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SUKENKA

PYTANIE ODNOŚNIE HM. BARDZO WAŻNE

Polecane posty

Gość SUKENKA

Czy jeżeli sukienka znajduje się w bieżącej kolekcji h&m, a nie ma jej w sklepie to czy można ją zamówić?

Gość anxipanxi
tak!

Gość kasia2020
Tak :)

Gość Violet and Pink
Zapytaj sie tych babeczek z h&m one powinny takie cos wiedzieć ale sądzę, że jest taka możliwość. Zapraszam na strone z moją biżuterią. Każdy może dla siebie coś znaleźć. Tanie i piękne. http://violetandpink.republika.pl/ Gorąco zapraszam!

Gość strasznie nieczytelna ta Twoja
stronka. zniecheca do kupowania. nie chce mi sie nawet ogladac, popatrzylam i zrezygnowalam. stracisz duzo majac taka beznadziejna i odstraszajaca klientow stronke!

Gość haha szok
czyli, że można? to by było super, bo upatrzyłam sobie tam kieckę, ale na sklepie jej nie mają, a w kolekcji jest na pewno

Gość haha szok
up

Gość britney są ok
i dupa:O dzwoniłam do h&m i babka nawet nie wiedziała o jaką suknię chodzi :O tłumaczyłam jej, ale ona była tak zamulona, że na moje wywody, że suknia jest do kolan zapytała, czy suknia jest długa :O na koncu stwierdziła, ze nie mają takiej sukni na sklepie a na moje pytanie, czy mozna ją w takim razie zamówić, czy jest w ogole taka mozliwosc powiedziała, że nie:O i nie mam w czym isc na studniowke:O zajebiscie:O