Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciąż i wciąż

CIAGLE WYDAJE MI SIĘ, ZE JESTEM W CIĄŻY

Polecane posty

Gość wciąż i wciąż

nie wspólzyłam od połowy października, dostalam potem 2 okresy, test negatywny, a mi wciąż wydaje się, ze jestem w ciąży. Powód: większe żyły na piersiach

Gość wciąż i wciąż
ja odstawiłam w czerwcu. Moze to od tego?

Gość luluferrari
no powód w deche!!! hehehehhe

Gość wciąż i wciąż
ale od czego to moze być? na nogach tez tak jakby... w październiku spóxnił mi sie orkes i tak się nakręciłam, ze szok... A teraz to móglby być druga polowa trzeciego miesiaca, jeśli byłabym w ciąży

Gość wciąż i wciąż
i czasem brzuch pobolewa :( jestem niemormalna chyba, zawsze kochalam sie w prezerwatywie

Gość luluferrari
nie jestes w ciąży zapewniam cę. A powiększone żyły to masa powodów. Od wyższego ciśnienia po problemy z hormonami. Jak była byś w ciąży to miała bys juz mase objawów. Nie jestes na pewno.

Ja odkad zaczelam brac tabletki to wyszly mi te zyly. To okropne. Zapewniam Cie ze nie jestes w ciazy. A rozregulowane cykle moga byc przez odstawienie pigulek.

Gość wciąż i wciąż
dzieki, obyście miały rację:) tłumacze to sobie, ale te mysli sa bardzo natrętne. CHyba mam naprawde jakieś problemy z hormonami:( w pracy w ogóle o ym nie mysle, a jak wróce do domu, to zaraz żyły zauwaźam, skupiam sie na odczuciach w obrębie brzucha itp. ide sie leczyć , ale do psychiatry:(

:-) Kochana a robilas tescik? Ja sama obawiam sie teraz ciazy... Kurcze ale to pewnie schizy.

Gość wciąż i wciąż
robilam test 4,5, tygodnia po stosunku negatywny. No i przeciez 2 okresy były. A w głowie ciagle ciąża

Ja też biore novynette i też mam te cholerne okropne żyły na cyckach :(

Gość uroily se ciaze
jak moj pies śp. ale dobra rada liscie kapusty na cycki i bedzie ok!!!!

Gość wciąż i wciąż
za tydzien chyba pójde do lekarza... dzisiaj załozylam spodnie, które zawsze były za luźne, a tymr azem sa za ciasne:(. Cały czas mam odczucie, ze coś mi się dzieje w tym brzuchu. Ale gdy uciskam palcami brzuch, to nie wyczuwam macicy, a byłaby juz wielkosci duzego grejpfruta, więc sama nie wiem. Moje aktualne objawy to żyly na piersiach, powiększony brzuch i pobolewanie w brzuchu (od miesiaca, ale nie codziennie). Jesli będe w ciąży, to to byłby prawdziwy cud natury- seks w gumce+ przerywany, 2 okresy, 2 test negatywny