Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A to ciekawe

jak się ubrać na własny ślub

Polecane posty

Gość A to ciekawe

bardzo skromny: my + świadkowie. Jestem po 40-tce

Gość bez pomocy
to co że po 40-tce a co Tobie to sie nie należy????to twój dzień!!! załóż coś w czym będziesz czuła się piękna i atrakcyjna :):)

Niektóre dziewczyny na skromny ślub sa i tak w stanie wydać kilka pensji na sukienkę- spełniają swoje marzenia. Autorko a jaką masz figurę? Jeśli jesteś szczupła to pole do popisu jest ogromne :) Moja ulubiona strona to http://www.alvinavalenta.com/alv/index.php Ale o sukienki tej firmy cieżko w Polsce....Mi posłużyła za inspirację :)

Gość juz nie przesadzajcie...
nikogo na slubie nie bedzie prawie to nie ma sensu wydawac na ciuch, ktory zalozy sie raz w zyciu ;)

mysle, ze garsonka lepiej - zawsze Ci sie pozniej przyda. Predzej niz sukienka ;)

Gość sexy sukienka
Np. w kolorze czerwonym - taka która potem bedziesz mogła załozyc np. na sylwestra

do już nie przesadzajcie- ktos tam jednek będzie- własny maż :P Piszę, że podejsice jest różne, nie oceniam tego....

no... wlasnemu mezowi to akurat sukienka do szczescia potrzebna nie bedzie. Pewnie wolalby bez :P

Gość A to ciekawe
O, widzę, że post został zauważony. Dziękuję. Dodam, że ten ślub to dla nas tylko formalność. 7 lat razem mieszkamy, chodzi tylko o zalegalizowanie związku, bo w wielu sprawach nam to pomoże. Nie traktuję tego wydarzenia jak Wy- jesteśmy po rozwodach, wielka gala nas nie podnieca. Mam brudnoróżową sukienkę na ramiączkach z żorżety. Jakieś hafty, aplikacje. Do tego popielato czarne buty dość strojne, z minimalnie odkrytymi palcami. torebka maleńka, kopertowa czarna. Mam 164cm, ważę 64. Górą rozmiar >42, dołem 40. Włosy krótkie, pazurki. Jestem szatynką o zielonych oczach. Nie mogę mieć odkrytych ramion- żakiet wydaje mi się zbyt ciężki.Bolerko? Jakie?

Gość A to ciekawe
Cisza:(

Gość a to ciekawe
A nie będę zbyt balowa?