Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana bardzo 76

Odebrałam dzisiaj cytologie - III grupa !

Polecane posty

Gość załamana bardzo 76

Wynik cytologii - III gr. P.O. Odczyn leukocytarny. Komórki posredniej warstwy nabłonka płaskiego. pojedyńcze, z cechami makronukleozy. Grupa III (ASCUS edług syst. Bethesda) Boze, strasznie sie boje :-(:-(

Gość jgfzdm
zaczekaj co powie lekarz, 3 grupa to nie rak!

Gość bo wszystko trzeba z umiarem
aile masz lat? rodzilas juz?

Wejdż na forum zdrowie i uroda.Tam jest topik cytologia-grupa III.Poczytaj, na pewno dziewczyny tam Ci pomogą.

wlasnie bezedury. dlaczego jeszcze tego nie zrobiles?

Gość załamana bardzo 76
mam 32 lata, nigdy nie rodzilam i nigdy juz pewno nie urodze....:-(

nie pisz tak....

załamana- przestań gadać, moja znajoma też miała kiedyś III grupe w wyniku jakiejś bakterii, wyleczyli ja a dzisiaj ma uroczego synka:/ nie histeryzuj

Gość jgfzdm
PRZESTAN GLUPOTY GADAC!!! POWIEDZ CZEMU NIE RODZILAS? WYBOR CZY PROBLEMY ZDROWOTNE?

bezedury ty pewnie szybciej kitniesz na glupote wiec radze ci to zrobic jak najszybciej

Gość whiskers
dowiesz sie wszystkiego o diagnozach, odczytywaniu wyników cytoloogii i leczeniu

"dowiesz sie wszystkiego o diagnozach, odczytywaniu wyników cytoloogii i leczeniu"...od swojego lekarza

Gość załamana bardzo 76
tak, wyszlo, ze jeszcze nie rodzilam, koncze jeszcze studia magisterskie.. poza tym tydzien temu rozstalam sie ze swoim mezczyzna, ehh jak ja dzisiaj wysiedze w pracy, chce mi sie wyc, ryczc, a musze udawac, ze wszystko jest w porzadku :-(:-( nikomu o tym nie powiedzialam, nawet mamie :-( zapisalam sie do doktor juchnowicz w enel-medzie, bardzo sobie ja chwala. To dosc dlugi termin wizyty, wiec moze znacie jakiegos innego dobrego ginekologa w enel-medzie ?

Gość przestraszonaaaaa
nie panikuj :) ! III gr to jeszcze nie tragedia. ja mam duuużo mnie lat niż Ty, współżyję dopiero od roku ciągle z tym samym mężczyzną, także nie rodziłam i również mam grupę 3 + hpv :( + cin I + wrodzoną nadżerkę, a nikt mi jeszcze nie powiedział, że nie będę mogła mieć dzieci. nawet jak skrócą szyjkę, to może je mieć! aaa, i lepiej chodzić do 2 lekarzy co najmniej... zapraszamy na topic na urodzie, wczytasz się i niedługo będziesz sama wiedziała co znaczy każda diagnoza ;).

Gość whiskers
"Doprawdy", pewnie lepiej sobie żartować niż napisać coś sensownego, prawda ? Trudno zrozumieć że dziewczyny zapraszające na własny topic moją mieć pojęcie o diagnozach i ich znaczeniu.... My nie wróżymy z fusów od kawy, nie zalecamy leków z suszonych ropuch ale kierujemy do odpowiednich linków na forach medycznych i dzielimy się własnym doświadczeniem. "Doprawdy", jesli nie masz nic do przekazania poza swoim cynizmem powstrzymaj swoje dłonie od bębnienia w klawiaturę.

Gość nie zamartwiaj się
ja niedługo po porodzie też miałam nadżerkę III stopnia. Wystarczyła zwykła wypalanka i wszystko jest ok. Moje dziecko ma dzisiaj prawie 30 lat. Głowa do góry!