Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małamysza

chicco trio s3

Polecane posty

Gość mallllllllllllllllllllllllllll
up.

Gość anty chicco
Kupilam ten wozek w necie. Porazka! Mojedziecko ma 3 m-ce, jest grudzien a juz wyrasta z gondoli, juz nie mowie o tym, ze mialam problem z kupnem spiworka do tak malej gondoli. Kola do bani, zero amortyzacji, wiec dziecko czuje kazdy kraweznik i kazda nierowność. Stelaz raczej nie wytrzyma trzech lat, jest jakiś taki delikatny. Jesli o mnie chodzi i moglabym poczynic ten zakup jeszcze raz to kupilabym zwykly wozek na pompowanych kolach i z amortyzatorami w cenie 3 razy niższej i bylabym zadowolona i miala jeszcze kupe kasy na przyjemnosci dla dzidzi. A tak na koniec ten wozek ma maly kosz na zakupy. Zdecydowanie odradzam, chyba, ze chcesz wkurzac sie na każdym wyboju i z zazdroscia patrzec na matki, ktorych dzieci w swoich wozkach za 500 zl plyna po chodnikach. Zdecydowanie odradzam, szkoda kasy.

dzieki my mamy zamiar kupic dopiero na wiosne...... zobaczymy dzieki za odpowiedz , kazda opinia jest dla nas wazna bo ten wozek troszke kosztuje ....

kolezanka ma i ma te same problemy.dziecko było malutkie wogole jeszcze nie siedziało a musiała w wersji spacerowej je wozic bo do gondoli sie nie miesciło.... i rzeczywiscie narzekała ze zero amortyzacji co było widac... plusem jest to ze jest leciutki

ja miałam wozek za 700zl na pompowanych kołach i choc był cięzki jak diabli to był na pasach i mogłam kołysac niunie jak w kołysce i na pompowanych kołach radze kupic pierwszy wózek bo inaczej spacery beda koszmarem dla dziecka i dla ciebie

Gość z trzema kołami
???????????/ nigdy w życiu!!!!!!!! już lepiej kup 4-ro kołowy

wlasnie problem w tym ze za ciezkiego miec nie moge bo bede musiala go taszczyc na 3 pietro dzieki za to co piszecie , bo to nasze pierwsze dziecko i wiadomo chcemy jak najlepiej i rzeby był jak najwygodniejszy dla dzieciaczka

hmm ja miałam wybitnie cięzki ale wiem ze sa napewno na pompowanych kołach i dosc lekkie dlatego najlepiej popytac w sklepie

nam w jednym sklepie pani wlasnie ten poleciła i dlatego sie nim zainteresowałam , ładnie tez wygladał , ale wiadomo to nie wszystko ... no coz bedziemy szukac jeszcze ( dobrze ze do maja jest duzo czasu) czegos innego a moze macie jakies sprawdzone wozki z tych lzejszych ?