Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniulka123

Okres i ...?

Polecane posty

Okres i Ciąża? Okres zaczął mi się 26.10 i miesiączki mam regularne co 28dni. kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia 5/6.11 i to był 10/11dzień cyklu i prawdopodobnie dni płodne i mój chłopak doszedł we mnie. owulacje miałam 08.11 i przy niej wystąpiło plamienie. od dnia owulacji cały czas mnie boli podbrzusze i piersi aż do teraz . 24.11 zrobiłam test ciążowy i na nim wyszła jedna kreska i druga którą słabo było widać ale dostałam okresu 25.11 ale od tygodnia jest mi niedobrze i wymiotuje, jestem śpiąca i mam bóle głowy. to znaczy że jak mam już okres to nie jestem w ciąży? mam ten okres jak narzazie normalnie tylko nie taki bolesny. tylko troszeczkę pobolewa mnie podbrzusze a piersi cały czas mnie bolą. jest mi cały czas niebobrze. Jestem dwa tygodnie po okresie i zrobiłam test ale wyszła jedna kreska. ale jest mi niedobrze i wymiotuje, często chodzę do toalety, przytyłam i mam bardzo wzdęty brzuch, piersi i brzuch czasami bolą, mam suchą skórę i jestem cały czas zmęczona i śpiąca. czy jeszcze mogę być w ciąży??? czy w czasie ciąży można mieć okres?

Gość Może przesadzam
Skoro test wyszedł negatywny to nie jesteś:) Ja miałam dwudniowy okres i po zrobieniu testu ( negatyw) doszło do mnie że nie jestem w ciązy.Więc skoro masz normalny okres to tym bardziej powinnas spac spokojnie:)

Gość a ja mysle ze powinnas isc do
ginekologa i sprawdzic czy wszystko ok. Jezeli napoczątku na tescie wyszła ci tez druga kreska, tylko słaba to taki wynik oznacza wczesną ciąze. Nie chce cie martwic ale to mogło byc poronienie skoro teraz test wychodzi negatywny