Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaikati

On chce mnie koniecznie zapłodnić!!!

Polecane posty

Gość kaikati

Mój facet (34l) wymyślił sobie, że nie bedziemy sie kochać aż do owulacji, jest dla mnie oziębły i wogóle unika zbliżeń, w nadzieji,że ja taka wygłodniała po dwóch tygodniach, zgodzę się na seks "do końca", żebym zaszła w ciążę. Czy to normalne? Jesteśmy razem od 4 miesięcy dopiero...

Gość zła przez załamana
uciekaj od niego póki czas, to jakiś kretyn, co to w ogóle ma znaczyc? powiedz mu że nie jesteś chodzącym inkubatorem, no chyba że chcesz dziecko

Gość kaikati
on twierdzi, że chce mnieć rodzine już... cholera, dziwne to to...

Gość kaikati
no właśnie nie chce mieć jeszcze dziecka, on twierdzi, ze jak ma się dziecko to dopiero będzie mnie pewien, i zaczniemy normalne zycie... co to kurna znaczy?

Gość kaikati
tj jak będę w ciąży, to będę naprawdę jego. Czy on ma chore podejście, proszę o radę... nie mam z kim o tym pogadać..

Gość bezimienna1111
Bylam z facetem tyle samo co ty.Tez mowil o rodzinie, ze cche miec dziecko.Mowil o tym otwarcie, ja w sumie niebylam gotowa ale dalam sie namowic.I zaszlam w ciaze.Teraz zaluje tego bo okazal sie nieodpowiedzialnym facetem.Wiadomo niejestesmy razem bo mnie zostawil.Moze w twoim przypadku bedzie inaczej.Powodzenia.

Gość hnmm
mysle ze ten facio jest psychiczny i nalezy spierdalac jak najdalej :O

Gość kaikati
do bezimienna: świadomie zaszłaś z nim w ciąże?

Gość bezimienna1111
Nieukrywam chcialam miec dziecko ale niebylam jeszcze na to gotowa.Ale on mnie zapewniam ze bedzie wszystko dobrze, ze mnie kocha i cche zebysmy byli rodzina, miec dziecko.Chyba w danym momencie mnie ponioslo.Pewnego dnia powiedzialam ze chce.Zrobil to do konca.I juz niedostalam okresu.

Gość bezimienna1111

Gość lolka ta od bolka
jestes glupia jak dasz sie zaplodnić, idz po tabletki, albo powiedz mu najlpiej o tym. przeciez Ty go nawet nie znasz.

Gość A to ciekawe
od psycholi trzymaj cipkę z daleka. Najpierw trzeba stworzyć rodzinę, potem starać się o dzieci

Gość bezimienna1111
Zawsze bylam ostrozna, niewiem co takiego sie stalo ze poddalam sie.Moze to ze okazywal mi to wszystko czego potrzebowalam.Wiem napewno ze chwila jedna moze zawazyc na calym naszym zyciu.Niepopelnij tego samego bledu co ja, bo tego nieda sie cofnac.Chociaz przez pierwsze 2 miesiace ciazy jeszzce bylsimy razem, zapewnial mnie ze bedzie dobrze, ze nas kocha.Pewnego dnia powiedzial ze to koniec.A ja place teraz najwyzsza cene za swoja glupote.Zaufalam.

Wiesz... Faceci mają to w naturze...zapłodnić jak największą liczbę samic;) A tak na serio... Uciekaj gdzie pieprz rośnie:o!!!!!!!!

Gość katikati
dziekuje za wasze opinie

Gość jak to pierwszy
ja bym uciekala od niego jak najdalej bo to nie jest normalne ze facet po 4 miesiacach znajomosci chce dziecko . przeciez jeszcze sie nie znacie dobrze