Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caline-czka

Jakie imię dla dziecka?

Polecane posty

Witajcie jakie imiona Wam sie podobają?Nadmieniam że pierwsze dziecko nosi imię Norbert, drugie nie znam płci ale chętnie poczytam Wasze propozycje dla rodzaju męskiego i żeńskiego!

Gość jerfherofvh1ef
nikola i dżesika kewin i barak

Gość .........fasolka............
nie masz wlasnego zdania?????:-o

Gość lolka ta od bolka
niedlugo beda pytania czy uwazacie ze w tym miesiacu powinnam zajsc w ciaze? a moze za dwa.

Gość moja to emilka
a druga anielka

Gość .........fasolka............
ładnie Szymon:-) zwróc uwage ,ktore bedzie pasowac do nazwiska

Gość a moze.......
skoro pierwsze ma imie zaczynajace na N to moze Natalia lub Nataniel inne : Patrycja ,Adrianna ,Konrad ,Damian

To prawda dla chłopaka jest łatwiej znaleźć imię - przynajmniej ja tak miałam. Chcę napisać, że pięknie ma na imię Twój synek (Norbert) i dla drugiego imię Szymon też jest super:) Mój syn ma na imię Konrad. Podoba mi się również imię Błażej. Wg. mnie wszystkie te imiona są mocne, męskie i poważne - a takie lubię dla chłopców - bo kiedyś przecież będą mężczyznami. Jeśli chodzi o dziewczynkę to faktycznie, że teraz jest tyle udziwnień : Nikola, Dżesika, AMELIA (o zgrozo) itd., że najlepiej byś robiła dając córeczce na imię Anna. W tych pokoleniach jest bardzo mało tradycyjnych imion. Mnie się na upartego podoba jeszcze Agatka (nie wiem dlaczego:) ). Chyba dlatego, że kojarzy mi się z taką małą Agatką z kręconymi kucyczkami:P Ale wybór i tak jest Twój.

Gość hsakjxgzsajgx
Karolina, Adrianna, Adrian, Paweł, Piotr - również się zgodzę, że dsla chłopca łatwiej wymyśleć imię.

Gość pani_ania
Agatka... :):):) Dawniej uważałam, że to takie "średnie" imię - ani ładne, ani brzydkie. Ale po serialu Oficer zmieniłam zdanie. Teraz bardzo, bardzo mi się podoba! I Różczka i Szyc tak ładnie, ciepło do tej maleńkiej mówili: AGATKA... ❤️❤️❤️ Naprawdę, śliczne imię!

Gość Tradycja i MIś

Gość jak to pierwszy
u mnie bedzie Natalia lub Patryk

Gość rusalka eva
Nela, Lena Adrian, Aleks

Gość vinylly
Bartek i Blanka:)

a u mnie jest wiktoria i daniel. szczerze powiem ze wiktoria tylko dlatego ze mialo jej nie byc:(:(:(a przeciez to zwyciestwo:) a daniel dlatego ze mieszkamy za granica i chcialam zeby imie bylo uniwersalne i pisalo sie tu jak i w polsce tak samo.....

Mnie się bardzo podoba imię dla dziewczynyki Nikola :) z imieniem chłopca miałabym problem....tylko napierw muszę zajść, w tym wielki problem. Pozdrawiam