Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska351

RENTGENT

Polecane posty

Gość kaska351

Potrzebne jest mi zdjęcie rentgenowskie płuc. Czy aby wykonać RTG potrzebne jest mi skierowanie? Czy trzeba czekać długo na prześwietlenie? I ile RTG kosztuje, gdybym robiła zdjęcie rtg bez skierowania? Pilnie tego potrzebuję :( Help!!!

Gość bierzesz gazetę swojego miasta
i szukasz gdzie robią. Nawet nie napisałaś gdzie mieszkasz. W Warszawie na Waryńskiego na przykład. Odpowiada?

Gość kaska351
Rzeszów :-)

Gość kaska351
nie gryzą, ale przeczytaj jeszcze raz mój post, a zrozumiesz, o co mi chodzi, bynajmniej wcale nie o miejsce, gdzie sięrobi RTG :-)

o matko, idziesz tam bez skierowania i prosisz o zrobienie fotki. Ile płacisz - nie mam pojęcia. Telefony są - zadzwoń i się dowiesz. Bo ile w Rzeszowie to nie wiem, w końcu to kawałek ode mnie. Ty masz nieco bliżej. Masz adresy, masz podany numer, a wystukać chyba możesz sama i się dowiedzieć??? Czy ja mam to zrobić?

widzę, że jakiś dziwny link wyszedł. Kliknij w to: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=rzesz%C3%B3w+rtg&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&aq=f&oq= a potem w drugi link i pokażą ci się adresy placówek, gdzie robia rentgen, są adresy i telefony

Gość dziekuje ogromnie
Chcesz za free idziesz po skierowanie do internisty ... a pozniej idziesz do wybranego szpitala (u mnie robia od reki, nawet zapisywac sie nie trzeba). A jak nie idziesz prywatnie, koszt 30-50 zl.