Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniulka123

Jejku co to może Być???

Polecane posty

Okres zaczął mi się 26.10 i miesiączki mam regularne co 28dni. Kochałam się z chłopakiem 6.11, bez zabezpieczenia i chłopak skończył we mnie i po stosunku wystąpiło lekkie krwawienie a wtedy prawdopodobnie były wtedy dni płodne. owulacje chyba miałam 8.11 bo wystąpił przezroczysty śluz z krwią ale było jej kilka kropel. od dnia owulacji boli mnie podbrzusze i piersi a 24.11 zrobiłam test ciążowy i na nim wyszła jedna kreska i druga którą słabo było widać ale dostałam okresu 25.11 i trwał on 3dni a po nim dwa dni plamienia a brzuch podczas tych dni mnie tylko lekko pobolewał ale piersi cały czas bolą. po okresie było mi niedobrze, byłam śpiąca i bolała mnie głowa. teraz Jestem dwa tygodnie po okresie i zrobiłam test ale wyszła jedna kreska. ale w obecnej chwili często chodzę do toalety, mam cały czas biały śluz, mam mdłości i wymiotuje, piersi i brzuch mnie czasami pobolewają, a brzuch jest duży i wzdęty, mam suchą skórę i jestem calutki czas śpiąca i zmęczona. a dziś miałam stosunek i przy nim wystąpiło krwawienie :( czy w ciąży można mieć okres??? czy może jestem w ciąży???

Gość Anka-Malowanka
brzuch nie rośnie w pierwszym miesiącu.....