Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zochenka

nieudana randka

Polecane posty

Gość zochenka

spotkalam sie pierwszy raz na dluzej z bardzo fajnym, wartosciowym gosciem. i nagle podczas kolacji, wyskoczyla mi na wierzch piers i widac bylo caly sutek. a ja mam duze piersi, rozmiar E i bardzo wielkie ciemne sutki. oczywiscie sutek od razu stanal wiec byl jeszcze wiekszy. szybko go schowalam, widzialam ze T. byl zazenowany a i ja doi konca wieczoru nie moglam sie na niczym skupic. to bylo we wtorek, do dzis sie nie odezwal..czy to znaczy ze jestem u niego przegrana, przeciez to byla wpadka a nie specjalnie :(

Gość bez problemu
twoj sutek go przestraszyl:))bal sie ze mu oko wybije:P

Gość zochenka
szkoda :( tak dobrze sie zapowiadalo...

Gość no i po co taki wielki
bosz...nie no ludzie jakie wy nosicie dekolty?

Gość babytin
Facet najwidoczniej jest spoko gościem i mógł sobie pomyslec ze specjalnie to zrobilaś. Po rpostu zadzwoń do niego i powiedz któtko- ze przepraszasz go za ten incydent.. Jak oddzwoni to chyba znaczy ze sie jednak nie wystaszył

Gość stara a głupia
wiesz ja mam talent do gaf więc to rozumiem ale ludzie mysla raczej to co widzą i nie sposób sie tłumaczyć tylko odbior jest wazny

Gość zochenka
zadzwonie i go przeprosze.. jejku, az nie wierze ze on mogl sobie pomyslec ze probowalam go uwiesc sutkiem...:(

Gość zadurzony
Za co masz go przepraszać ? Stało sie i tyle. Każdemu może sie zdarzyć. Jak koleś nie bedzie odpowiadał z takiego powodu to znaczy ze żaden z niego wartościowy gość...

ale postawmy sie na miejscu drugiej osoby...jakbym ja zauwazyła wystającego siurka z spodni to bym na bank wyleciała z krzykiem z knajpy sądzać,że facet jest zbokolem:o zażenowanie to mało powiedziane:D

Gość zochenka
no wlasnie :( mial prawo o mnie zle pomyslec..wytlumacze mu to wszystko..

Gość zadurzony
a jak mu by przez przypadek sie wysunął ;]. Ludzie troche dystansu do takich rzeczy. Koleżanka nie zrobiła przecież tego specjalnie i moim zdaniem nie ma sie z czego tłumaczyć. A co do kolesia to żal nie koleś skoro nie odpowiada...

często CI się wysuwa penis przez przypadek:D? nie no pierś a fiutek to jednak róznica:o sutek może się pokazać przez przypadek, zwłaszcza kiedy jest duży...a z piersią to po prostu nieszczęśliwy wypadek:P później będziesz się z tego śmiać:D