Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza23*

kobietki pomóżcie

Polecane posty

Gość zuza23*

kochane kobietki mam do was ogromną prośbę od jakiegoś czasu odczuwam dziwne pieczenie w okolicach intymnych i nie wiem co to może być może jakieś podrażnienie bo strasznie przeszkadzają mi teraz majtki nie mam ani za ciasnych a ni nic bo przez cały czas je nosze ( nie sa nowe) a nagle zaczęły mi przeszkadzać jeśłi chodzi o upławy to cały czas miałam ale teraz czasami są w nich takie grudki i nie wiem jak to wyleczyć przyznam się ze wstydzę się iść do ginekologa wiec może mogłybyście poradzić jak to troszkę podleczyć w domku i poradzić ginekologa ale Kobietę w Poznaniu która przyjmuje na nfz i opisać mi jak wygląda pierwsza wizyta u ginekologa dodam ze jestem dziewicą

to jest grzybica, kup sobie masc clotrimazolum no i musisz isc do lekarza!!!!! Bo to trzeba wyleczyc globulkami, popytaj znajomych o kogoss milego i delikatnego i kompetentnego i idz!!!:)to nie boli!!!:)

chcesz isc do kobiety... a ja ci napisze i pewnie wiekszosc ze faceci sa lepsi bo delikatniejsi a baby to nieraz tak badaja ze szkoda gadac!!!

Gość nie boj sie
po pierwsze nie boj sie ginekologa,jesli powiesz mu,ze jestes dziewica nie bedzie cie prawdopodobnie badal dopochwowo,a jesli juz to delikatnie. po drugie raczej nikt tutaj nie udzieli ci odpowiedzi co jest naprawde przyczyna twoich dolegliwosci-no chyba ze bylby tu doswiadczony ginekolog. naprawde nie ma sie czego obawiac ,masz juz 23 lata i mimo ze jestes dziewica to juz dawno powinnas dac sie zbadac,profilaktycznie,pozdrawiam:)

Gość zuza23*
a jak będzie wyglądało takie badanie właśnie skoro jestem dziewicą wiem ze powinnam iść ale ja jestem strasznie nieśmiała i wstydzę się dla tego na pierwsze badanie chce iść do kobiety słyszałam ze faceci są bardziej delikatni ale na pierwszy raz to wole mniejszy stres no i ze względu na moje dolegliwości

Gość nie boj sie
ja pierwszy raz bylam u ginekologa w wieku 17 lat,tez bylam wtedy dziewica.badal mnie przez odbyt poprostu-to nie zart.nie czulam zadnego bolu i jakos to mnie nie zrazilo do giunekologow,bo juz od kilkunastu lat regularnie chodze-profilaktyka to podstawa:)

Gość zuza23*
dziewczyny a mam jeszcze jeden problem bo przy odbycie tak jak bym miała podrażnione ale nie wiem od czego i jak podcieram się papierem to zostają mi kropelki krwi delikatne co to może być i gdzie z tym powinnam się udać