Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po_co_mi_pseudonim

dwuletni związek i klapa!

Polecane posty

Gość po_co_mi_pseudonim

No nie mogę w to uwierzyć, dwuletni IDEALNY związek chyba właśnie się rozpada... Kłótnie są od jakiegoś miesiąca o drobnostki... Chyba jednak przegięciem i zbyt dużą próba dla nas była moja ewentualna ciąża (baliśmy się przez kilkanaście dni że wpadliśmy ale przeżyliśmy to RAZEM). Kłócimy się o pierdoły, i wczoraj też się pokłóciliśmy, ostro... nie odzywamy się do siebie więcej niż pełną dobę (co NIGDY się nie zdażało). Jestem na Niego wściekła, mam dość tego, że jak ma zły humor to mnie olewa i traktuje jak popychadło... MI TO NIE ODPOWIADA! Wczoraj znów o to poszło, na codzień jest kochany czuły spokojny a jak go coś ugryzie w tyłek to na pierwszy odstrzał idę jA! Mam tego dość nie odezwę się pierwsza bo nie czuję potrzeby... Najchętniej skończyłabym ten związek bo już od jakiegoś czasu chodzi mi to po głowie... Ale co dalej? Dopiero zaczęliśmy studia na TYM SAMYM KIERUNKU:(( jesteśmy w tej samej grupie więc jesteśmy na siebie skazani... :[ co ja mam robic...?

Gość koza online
jak co? skończyć studia

Gość ejbisi
Jest takie powiedzenie studenckie "Nie bierz dupy z własnej grupy" :P Moim zdaniem po prostu jesteście już sobą zmęczeni. W szkole razem, po szkole razem... za dużo trochę. A z tą ciążą to ciesz się że w niej nie jesteś bo wyszło szydło z worka.

Gość po_co_mi_pseudonim
Gdybym znała to powiedzenie wcześniej to bym się zastanowiła nad kierunkiem;P

zwykle ludzie żyjący w związkach kłócą sie o pierdoły, bo o co nigby innego sie kłócić? Na poczatku sie zaczyna gadać cżłowiekowi, że rozgotował makaron, a potem przechodzi się do poważniejszych jego wad, że jest nieczuły, itp. Pytani: czy próbowaliście się kłócić nago? To powinno pomóc :) Oczywiście, nie można tego za często stosować, bo moze sieznudzić, ale tak od czasu do czasu :)

Gość po_co_mi_pseudonim
On na zmianę mówił mi że: 1. Jestem kobietą 200% 2. Nie uwodzę go Jedno kłóci się z drugim, generalnie ostatnio dość mocno osłabił moje poczucie własnej wartości... i co gorsza po każdej kłótni o pierdołe (która jednak kończyła się fochem) uprawialiśmy sex :/ Już mnie to wkurzało bo tak się nie powinno godzić... tym bardziej że czułam że nie wszystko było wyjaśnione. Teraz jestem tym dość zmęczona bo pomimo tego że ogólnie to kochany facet stroi takie fochy... (przyznaje że ja też się obrażam, ale kto nie?). Mam go w sumie dość ale jak tu bez niego żyć, hę?

Gość jadzia co ludziom zawadza
A moim zdaniem to jak ktos napisal wczesniej, jestescie soba zmeczeni bo wiecznie razem. Razem w szkole, razem po zajeciach. Nie macie nawet kiedy za soba zatesknic. Ja kiedys podobnie mialam z moim facetem. spedzalismy czas non stop razem i w efekcie prawie sie soba meczylismy.Rozwiazaniem bylo to, ze ja poszlam do pracy, on do swojej i po calym dniu niewidzenia sie nie ma czasu na klotnie:)) za to jest tesknota i mamy co sobie opowiadac. plus kazde z nas ma wlasnych znajomych.

Gość po_co_mi_pseudonim
Dziewczyny zgadzam się z tym co piszecie... mamy siebie chyba dość, za dużo czasu razem... Jak oboje pracowaliśmy było duużo lepiej, nie kłóciliśmy się praktycznie wcale... Dzięki za wypowiedzi:*;)

Gość jadzia co ludziom zawadza
postaraj sie spedzac wiecej wolnego czasu z kolezankami, moze poszukaj jakiejs pracy. jak kazde z was zajmie sie tez troche soba i swoimi potrzebami to jak sie kochacie to bedziecie za soba tesknic i temperatura od razu wzrosnie:))