Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_26l

pobił mnie na urodziny

Polecane posty

"martwi sie jak sie pokaze tesciom... " no dla mnie to tez dosc dziwna reakcja. Ja bym sie im nie chciala w ogole pokazac. Prawdopodobnie juz nigdy.

Gość karolsuia
mowilam, bezie ja jeszcze obwinial o to Autorko trzymaj sie i nie daj sie i powiedz jutro jego rodzinie co zrobil

"teraz jak jest dziecko on ciągle gdzieś łazi... chyba znudziła mu się zabawa w dom... kłócimy się ostatnio często, ale nigdy tak... dostałam w twarz, bo nie chciałam ,żeby szedł z kolegami akurat w moje urodziny, potem powiedział "widzisz, do czego mnie doprowadzasz" " uciekaj.

Gość ona_26l
mieliśmy jechać, ale jak o tej porze nie wrócił jeszcze, to raczejnic z tego, bo jutro "nie będize w stanie", tak już tzreci tydzień

"Widzisz, do czego mnie doprowadzasz" :O Wybacz dosadność, ale rzygać mi się chce, jak słyszę o takich tekstach od facetów. Nie daj sobie wmówić, że to Twoja wina! A rodzice Cię kochają i na pewno pomogą. Lepiej spędzić kilka lub nawet kilkanaście miesięcy na ich garnuszku, niż całe życie męczyć się z tyranem. Pomyśl o córce! Ją przecież też będzie bił!

Gość karolsuia
uciekaj pakuj walizki juz dzis i jedz do rodzicow, jak wroci to sie koels troche zdziwi

Gość Przeczytaj Trzepot skrzydeł
włśnie tek -"Widzisz do czego mnie doprowadzasz?" On Tobą manipuluje, To TYLKO JEGO WINA, A NIE TWOJA ŻE TAK JEST. widzę że masz syndromy ofiary. dziewczyno- zrób coś tylko już dzisiaj a nie że Ciebie głowa boli!! Położysz się pewnie i zaczniesz się zastanawić co będzie jak wróci? czy się gniewa jeszcze na Ciebie? co masz robić? udawać że wszystko ok?a może będziesz się bać że zowu Ciebie uderzy? MUSISZ powiarzam MUSISZ coś z tym zrobić. lepszy brak ojca niż taki ojciec dla Twojego dziecka

Mam nadzieje, ze tej nocy jak mezus wroci z imprezki, bedzie juz tak zmeczony ze poprostu padnie...i ze bedziesz bezpieczna. Jesli cos by sie dzialo, miej pod reka telefon i dzwon na polcje.

Gość ghjjk
:O odejdz szybko zanim dziecko jest na tyle male ze przemoc domowa nie zniszczy mu psychiki, zdajesz sobie sprawe ze zostajac bedziesz winna jej cierpien? bedziesz toksyczna matka ktora pozwala na przemoc, normalna matka odeszlaby

Gość reaktywatorka ppo
dziewczyno! prosta sprawa! Ty jutro bierzesz rzeczy i idziesz sobie a on zostaje z dzieckiem.... niech sobie radzi! kurffa wiadomo, że dziecko to nie zabawa, że przynajmniej na początku jest ciężko, że każdy chciałby momentami od tego uciec. a facetom się oczywiście wydaje, ze oni do tej ucieczki mają prawo, ze wyjście z kolegami im się należy jak psu buda... a niech zostanie z dzieckiem na weekend i się martwi!!!!!!

Gość ja.ja
a mowia , ze arab to swinia bo zamyka i bije kobiety ..